Gemeente Aalsmeer


Nieuw Standplaats- en ventbeleid 2011 ter inzage

Het college heeft in haar vergadering van 8 februari 2011 besloten om het concept Standplaats- en ventbeleid 2011 gedurende 6 weken voor inspraak vrij te geven. In dit beleid worden de richtlijnen en regels benoemd die richting moeten geven aan het innemen van standplaatsen en het venten van goederen in de gemeente Aalsmeer.

Uitgangspunt voor het conceptbeleid is het huidige beleid wat is vastgesteld in 2004. De grootste voorgestelde verandering ten opzichte van dit beleid is dat er de mogelijkheid geboden wordt om ook in Nieuw-Oosteinde een standplaats in te nemen. Daarnaast zijn ten opzichte van het beleid uit 2004 een aantal kleine veranderingen doorgevoerd om er voor te zorgen dat het beleid toekomstbestendig is.

Het conceptbeleid ligt ter inzage van 9 februari tot en met 23 maart 2011 in het gemeentehuis van Aalsmeer. Gedurende deze periode kunnen inspraakreacties worden gegeven. Reacties op het conceptbeleid kunt u zenden naar: College van Burgemeester en Wethouders, Afdeling Maatschappij en Ruimte, Postbus 253, 1430 AG Aalsmeer.