Beursbezoeker Bouw & ICT wordt over de volle breedte bediend Publicatiedatum: 26-01-2011

Aanbod activiteiten, workshops, lezingen, congressen en seminars zeer divers

De beursbezoeker van Bouw & ICT wordt op de beursvloer over de volle breedte bediend met een zeer groot aanbod van inspirerende en inhoudelijke activiteiten, workshops, lezingen, congressen en seminars. Niet voor niets is Bouw & ICT hét platform voor ICT-toepassingen en diensten in de hele bouwkolom met de daarbij behorende pijlers: van ontwerpen, bouwen tot en met beheren.

Domotica Plein
Het Domotica Plein staat volledig in het teken van de laatste ontwikkelingen en innovaties van Domotica; slimme, begrijpelijke en toegankelijke (meestal technologische) oplossingen en diensten in de persoonlijke woon- en leefomgeving. Centraal op het plein staat Stichting Smart Homes. Hét kenniscentrum op het gebied van Domotica & Slim Wonen. Op het plein zijn daarnaast diverse lezingen te volgen waarbij de beursbezoeker diepgaandere informatie tot zich kan nemen.

Theatersessies
Tijdens Bouw & ICT worden er in het theater op de beursvloer dagelijks interessante sessies gehouden door onder andere AutoDesk, Itannex en Van Meijel, CTB en Kraan Bouwcomputing. Tijdens deze sessies behandelen experts tal van onderwerpen zoals 'Het BIM bouwproject anno 2011', '24/7 de juiste projectinformatie met CTB ProjectPortaal', 'Van nieuwbouw naar instandhouding' en 'Procesondersteuning op basis van BIM'.

Eerste Hulp Bij beursOriëntatie
Bij deze EHBO-balie (Eerste Hulp Bij beursOriëntatie) krijgt de bezoeker handige informatie en tips die hem helpen bij de oriëntatie op verschillende vlakken. Zo hebben Bouwend Nederland, TNO en De Bond van Nederlandse Architecten een aantal onafhankelijke experts beschikbaar gesteld die de beursbezoeker verder helpt in de voorbereiding op de beursgang. De onderwerpen waarvoor de beursbezoeker terecht kan bij de EHBO-balie zijn: tekensoftware, ontwerpsoftware, document management & workflow, geïntegreerde systemen, ERP, planningssoftware, gebouwbeheer oplossingen en Domotica. Kortom, de beursbezoeker van Bouw & ICT wordt over de volle breedte bedient en zal na afloop van de beurs volledig op de hoogte zijn van de laatste trends en innovaties als het gaat om ICT-toepassingen en diensten in de bouw.

Bouw & ICT
Bouw & ICT vindt plaats van 8 tot en met 10 februari 2011 in Jaarbeurs Utrecht, hal 5, 1e verdieping. Bouw & ICT is hét platform voor ICT toepassingen en diensten in de hele bouwkolom; van ontwerpen, bouwen tot beheren. Tijdens Bouw & ICT vindt ook de Internationale BouwBeurs plaats.



Noot voor redacties

Noot voor de redactie (