Gemeente Kapelle

Opening Centrum voor Jeugd en Gezin Kapelle

Op 2 februari 2011 is om 13.30 uur het Centrum voor Jeugd en Gezin feestelijk geopend. Dit werd muzikaal omlijst door enthousiaste kinderen van musicalgroep Trinnety.

Bij het Centrum voor Jeugd en Gezin kan iedereen ((aanstaande) ouders, verzorgers, jongeren en pro-fessionals) terecht met vragen over opvoeden en opgroeien. Geen enkele vraag is raar, hoe klein, onschuldig of ingewikkeld ook.

Bij het Centrum voor Jeugd en Gezin bent u op de juis-te plek. Het Centrum voor Jeugd en Gezin zorgt ervoor dat u advies krijgt en als u dat wilt, regelen we de juiste ondersteuning. Dit kan omdat in het Centrum voor Jeugd en Gezin ver-schillende organisaties samenwerken. Dit zijn de Jeugdgezondheidszorg van de GGD, het maatschappelijk werk (SMWO), Indigo, MEE Zeeland, Leger des Heils, Agathos, Stichting De Vluchtheuvel en Bureau Jeugdzorg. U hoeft dus niet meer te zoeken bij welke instantie u moet zijn. Het Centrum voor Jeugd en Gezin is er voor iedereen. U hebt geen verwijzing nodig en de hulp is gratis.

Het Centrum voor Jeugd en Gezin in Kapelle is elke dinsdag tussen 11.00 en 14.00 uur geopend, Stationssingel 2, Kapelle. Naast het spreekuur kunt u altijd bellen met 06 â 22 10 53 62 of kijken op www.cjgkapelle.nl en www.cjgoosterschelderegio.nl. Â