VU medisch centrum

Gezonde groenten voor VUmc Cancer Center Amsterdam.

Actie VUmc Cancer Center Amsterdam en VriendenLoterij februari 2010

8 februari 2011

Unieke actie samen met VriendenLoterij, AH en Vezet voor nieuwe poli snelle diagnose en behandeling van kanker.

VUmc Cancer Center Amsterdam heeft samen met de VriendenLoterij, Albert Heijn en Vezet - leverancier van versgesneden groenten en fruit - een actie opgezet om extra steun te krijgen voor de nieuwe polikliniek van VUmc CCA. In deze nieuwe poli krijgen patinten een snelle diagnose van kanker en een behandeling op maat. VUmc CCA is deze partijen zeer erkentelijk voor hun steun.

Kopers van de zakken groenten bij Albert Heijn vinden een actiesticker op de verpakking. Hiermee kunnen ze de eerste maand gratis meespelen met de VriendenLoterij. Na deze gratis maand steunen ze met de helft van hun inleg VUmc CCA. Wie meespeelt, eet gezonde groenten, maakt gratis kans op 100.000,- n geeft steun aan de nieuwe polikliniek voor een snelle diagnose van kanker en een behandeling op maat. De actie loopt tot 27 februari 2011.

VUmc CCA heeft een langlopende relatie met de VriendenLoterij (voorheen Sponsor Bingo Loterij). Deze samenwerking is in 2007 gestart met de Grootste Bingo Ooit. Bij deze actie besloten meer dan 100.000 Nederlanders met hun loten mee te spelen voor VUmc CCA . In 2008 vroegen Mies Bouwman en Ivo Niehe het Nederlands publiek opnieuw te helpen de polikliniek te realiseren. De actie krijgt nu een vervolg:

Iedereen die na de eerste gratis maand meespeelt via de actiesticker doneert de helft van de inleg aan VUmc CCA. De polikliniek VUmc CCA helpt mensen met kanker met een vroege diagnose, een snelle start van een behandeling op maat en aandacht voor hun welzijn en kwaliteit van leven.

Voor meer informatie www.vriendenloterij.nl/ah en www.vumc.nl/cca