Gemeente Haaren


Onderzoek tevredenheid cliënten Wmo gemeente Haaren

Logo loket WegWijs

De gemeente Haaren biedt ondersteuning aan mensen met een beperking.

Deze ondersteuning verschilt van persoon tot persoon. Sommige mensen hebben een scootmobiel of rolstoel nodig om zich te kunnen verplaatsen. Anderen hebben hulp bij het huishouden nodig.

De gemeente levert deze ondersteuning in het kader van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Wij vinden het belangrijk om te weten wat u van de ondersteuning vindt. Daarom voeren wij een onderzoek uit.

Het onderzoek is een korte schriftelijke vragenlijst met vragen over verschillende aspecten van de ondersteuning. De enquête sturen wij half februari naar willekeurig gekozen cliënten in de gemeente Haaren. Het onderzoek wordt uitgevoerd door het SGBO, een onafhankelijk onderzoeks- en adviesbureau. Naar verwachting maken wij in juni de uitkomsten van het onderzoek bekend.

Wij hopen dat u, als u een vragenlijst ontvangt, de tijd neemt deze in te vullen en terug te sturen. Wij hebben immers uw mening nodig om de dienstverlening zo goed mogelijk te laten aansluiten op uw behoeften.

Heeft u hulp nodig bij het invullen van de vragenlijsten? Ouderenadviseurs van de KBO willen u graag helpen. De namen en telefoonnummers staan in de brief vermeld.

Voor meer informatie over het onderzoek of voor vragen over ondersteuning kunt u terecht bij Loket WegWijs via telefoonnummer (0411) 63 45 90.