HISWA



* Dag van het jacht - bent u voor of tegen?

Kenniseiland 2011: Topmodels gezocht

2-2-2011

---

HISWA Vereniging presenteert op de HISWA Amsterdam Boat Show het Kenniseiland 2011 in hal 3 (nr 03.205) met de slogan `Topmodels gezocht'. Ondernemers, medewerkers, studenten, scholieren en andere belangstellenden vinden hier alle informatie over werken, opleiden en trainen in de watersportindustrie.

Verschillende scholen presenteren op het kenniseiland de opleidingsmogelijkheden. Er zijn drie richtingen speciaal voor de watersportindustrie:

1. technische opleidingen op MBO-, HBO- en WO-niveau
2. recreatieve opleidingen op MBO- en HBO-niveau
3. commerciële opleidingen op MBO- en HBO-niveau

Opleiden van personeel

Bedrijven kunnen in de stand terecht voor meer informatie over het opleiden van personeel. Daar is structureel meer aandacht voor nodig. De meeste bedrijven vragen minimaal een MBO-opleiding. Medewerkers maken het verschil met een opleiding op dat niveau. Daarnaast is het raadzaam als het personeel regelmatig trainingen volgt om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Meer informatie: Herbert van Oord T 0343 52 47 24, E h.van.oord@hiswa.nl.

HISWA-leden

HISWA-leden zijn ook van harte welkom op het Kenniseiland. Voor een gesprek, advies of gewoon een kopje koffie. Alle dagen zijn specialisten van HISWA Vereniging aanwezig om vragen te beantwoorden.

Watersporters