Syntens

Sportvoeding is aan een opmars bezig. Waren sportdranken en energierepen er 10 jaar geleden vooral voor topsporters, tegenwoordig doen ook steeds meer amateurs er hun voordeel mee. Tegelijkertijd neemt de kennis over nutriënten en hun effect op sportprestaties toe. De uitgave âSport en voeding, een wereld te winnenâ, is de vierde in de serie Food Valley Innovation Insights.

In deze publicatie komen de wereldwijde markttrends, het verband tussen voeding en sportprestaties en de behoeftes van sporters aan bod. De kansen op dit terrein worden, tot nu toe, nog weinig door Nederlandse bedrijven benut. Kortom er is een wereld te winnen.

Meer informatie
Gedrukte exemplaren van deze uitgave zijn te bestellen (à ⬠6,95 per stuk), door een email met uw adresgegevens onder vermelding van titel en gewenst aantal van de uitgave te sturen naar info@foodvalley.nl. De publicatie is gratis te downloaden op foodvalley.nl/publicaties.

De serie Food Valley Innovation Insights
Met de publicaties die in deze serie zijn uitgebracht biedt de stichting Food Valley ondernemers in de foodsector concrete handvatten hoe gezonder, duurzamer en met meer winst te innoveren. Eerder verschenen in deze serie: âLekkere bakkerijproducten, verantwoord vetâ, âBescherming en exploitatie van intellectueel eigendomâ en âTo claim or not to claim; the doâs and dontâs op weg naar voedings- en gezondheidsclaimsâ, ook deze zijn te bestellen of te downloaden.

Syntens is partner van stichting Food Valley.