Watersportverbond - KNWV

Bent u tevreden over het verbond?

dinsdag 8 februari 2011

Was u in het afgelopen jaar wel of niet tevreden over de diensten van het Watersportverbond? Wij willen dat graag weten en nodigen dan ook alle leden van het verbond uit om het Klanttevredenheidsonderzoek 2010/2011 in te vullen.

470 mannen Peeters-bakker blij met overwinning Onderzoek 2009
In 2009 hebben we ook een klanttevredenheidsonderzoek gehouden. In dat onderzoek werd destijds gevraagd naar uw mening over een aantal zaken. U kunt hierbij denken aan de mate van betrokkenheid bij het verbond, tevredenheid over de activiteiten en of u genoeg informatie kreeg over de producten.

Resultaten
In 2009 bleek hieruit onder andere dat de activiteiten op het gebied van belangenbehartiging, opleiding en wedstrijdsport goed werden beoordeeld. Een belangrijk verbeterpunt lag op het gebied van
betrokkenheid bij het Watersportverbond. Leden wisten namelijk te weinig af van het Watersportverbond.

We zijn hier volop mee bezig geweest en daarom zijn we nu benieuwd naar onze voortgang. Dit testen we door middel van dit vervolgonderzoek. De enquête is anoniem en is in te vullen via de volgende link:

http://www.surveymonkey.com/s/klanttevredenheidleden2011.

Aan het eind van de enquête is ruimte om opmerkingen in te vullen. Als u vragen heeft over de producten of diensten die u heeft afgenomen bij ons, dan raden wij u aan om deze te stellen via ons contactformulier.