European Business Awards: Oproep voor Europees Zakentalent

LONDEN--(BUSINESS WIRE)-- 20110208 --

De European Business Awards, de Europese wedstrijd waarvoor bedrijven een harde concurrentie aangaan, staat nu open voor inschrijvingen van bedrijven in de hele EU. De Awards, gesponsord door HSBC Commercial Banking, wordt nu al voor het 5de jaar georganiseerd en de sluitingsdatum voor inschrijving is 12 uur (GMT) op 14 april voor de landen van Groep 1 en 12 uur (GMT) op 23 juni voor de landen van Groep 2 (zie www.businessawardseurope.com voor gegevens).

In 2010 namen meer dan 15.000 bedrijven aan deze Awards deel. Inschrijvingen kwamen van een diverse groep van bedrijven, van de vissenhouderij tot vernieuwbare energie en lichte vliegtuigen tot huidverzorging. De inkomsten van deze hele groep samen bedroegen meer dan €766 miljard Euro (6% van het BBP van de EU), en het totaal aantal werknemers was meer dan 3,5 miljoen personen.

Vanwege de kwaliteit van de geaccepteerde inschrijvers en het strikte evaluatieproces, zal alleen de crème de la crème als Landvertegenwoordiger worden geselecteerd. De finalisten ontvangen een Ruban d’Honneur in ieder van de tien categorieёn. De totale winnaars ontvangen een representatieve European Business Award, de hoogste ereonderscheiding voor Europese bedrijven. De winnaars van de European Business Awards zullen worden onthuld op een belangrijke Europese plaats in november 2011 in bijzijn van een publiek van honderden belangrijke Europeanen in de politieke, bedrijfs- en mediawereld.

Adrian Tripp, CEO van de European Business Awards, zegt, “De European Business Awards biedt dynamische en vooruitdenkende bedrijven een platform om hun successen te tonen en te delen met andere gelijkdenkende bedrijven. In deze tijden hebben wij meer dan ooit de behoefte ons een beeld te vormen van de Europese handelseconomie wereldwijd. Wij hebben hiervoor heldhaftige en ondernemende Europese bedrijven nodig die met hun investering in vernieuwing en excellentie, de koers aangeven. Dit is een kans voor de meest intelligente Europese ondernemingenn om de erkenning te krijgen die zij wereldwijd verdienen.”

Jean Stephens, CEO van RSM International, zegt, “RSM International is er trots op al voor het vijfde opeenvolgende jaar partner te zijn van de European Business Awards. Ons verband met deze onderscheiding getuigt ervan dat RSM een verbintenis aangaat voor het erkennen van bedrijven die onze eigen waarden delen op het gebied van bedrijfsexcellentie, hoge kwaliteitsdiensten en ambitieuze doelstellingen voor groei, waarbij sterk de nadruk wordt gelegd op het feit dat de koning klant is. Ondernemende bedrijven die successen hebben behaald ondanks een onstabiele Europese economie verdienen volledige erkenning en de EBA biedt hen dat platform. “

Als u de bij de crème de la crème van Europese bedrijven wilt horen en belangstelling voor deze onderscheiding hebt, kunt u zich online inschrijven op http://www.businessawardseurope.com/awards/ of neem contact op met ons inschrijvingsteam via + 44 (0)20 7234 3535. Ook kunt u een mail sturen naar info@businessawardseurope.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
European Business Awards
Angela Lovell
Telefoon +44-(0)207-234-3552

E-mail angela.lovell@businessawardseurope.com