NCRV

Herinneringen aan Napoleon

Ingezonden door NCRV op 4 februari, 2011 - 14:54


dinsdag, 8 februari, 2011 - 18:50
Zender:
Nederland 2

Patrick Buch verzamelt alles van Napoleon. Hij heeft zijn huis ingericht volgens de richtlijnen van Napoleons hofstijl: alles uit de 19e eeuw op de televisie na, die verstopt is in de kast. In zijn verzameling onder andere: Twee handgeschreven brieven van Napoleon, snuifdoosjes, driehonderd afbeeldingen van Napoleon in huis, beelden, uniform van een soldaat van Napoleon, en een geweer met een bajonet en kogels.

In de rubriek `klein maar fijn' maakt Bram met de hand en met miniatuurgereedschap een flat. Een flat met een lift, elektriciteit, waterleidingen, verwarmingsbuizen en een airco. Bram vermoedt dat hij de enige in Nederland is met een project als dit. Hij zou het erg leuk vinden om iemand te vinden die dezelfde hobby heeft.

Langs de A2 trekt Man bijt hond,van Eijsden naar Amsterdam, door ons land. Vandaag nemen ze afslag 21 en bellen aan in Den Dungen. De man op dat adres houdt van verre reizen, samen met zijn gezin. In huis staan genoeg souvenirs die aan die mooie reizen herinneren. En er is ook nog een droom ...

De Babbelbox staat deze week in winkelcentrum De Burcht in Breda.

Het slotakkoord is voor Ons kent ons, met een nieuwe aflevering van de Kwissebis.

Programma:
Man bijt hond
Website:
http://www.manbijthond.nl