Koninklijke Nederlandse Lawn Tennisbond
Postbus 107
1200 AC Hilversum
Tel: 035-6264100 Fax: 035-6240760
E-mail: knltb@knltb.nl
Homepage: www.knltb.nl



Amersfoort, 8 februari 2011

REAAL VERLENGT HOOFDSPONSORSCHAP KNLTB

REAAL heeft het contract als hoofdsponsor van de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB) met 1 jaar verlengd. Dit hebben beide partijen vanochtend bekendgemaakt. Na drie succesvolle jaren als hoofdsponsor wordt de samenwerking voortgezet.

De focus in de nieuwe samenwerking zal liggen op het REAAL Nederlands Davis Cup Team, het verdiepen van het REAAL Straattennis en relatiemarketing.

Tennissport en REAAL passen bij elkaar
De KNLTB is zeer tevreden over de verlenging. "De KNLTB is blij dat de goede samenwerking met REAAL verder verdiept wordt en een nieuwe impuls krijgt", aldus Evert-Jan Hulshof, algemeen directeur van de KNLTB.

Lodewijk van der Heijden, directielid van REAAL: "Sinds 2008 is REAAL met veel plezier en enthousiasme de trotse hoofdsponsor van de KNLTB. Onze doelstelling was om een structurele bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van het Nederlandse tennis in de breedste zin van het woord. Samen met de KNLTB hebben we aan een prima basis gebouwd. We zijn erg blij dat we samen nog een jaar langer kunnen bouwen aan de ontwikkeling van deze prachtige sport in Nederland."

Over SNS REAAL
SNS REAAL is een innovatieve dienstverlener op het gebied van bankieren en verzekeren met een primaire focus op particulieren en het MKB in Nederland. Haar activiteiten bestrijken drie kernproductgroepen: hypotheken en vastgoedfinanciering, sparen en beleggen, en verzekeren. Vanuit een lange traditie voelt SNS REAAL zich verbonden met de Nederlandse samenleving. Met een balanstotaal van bijna Euro 132 miljard (30 juni 2010) is SNS REAAL een van de grote bankverzekeraars in Nederland. De onderneming heeft bijna 7.400 medewerkers (FTE) en heeft haar hoofdkantoor in Utrecht.

Over REAAL
REAAL is een Nederlandse verzekeraar met een compleet aanbod van flexibele en betrouwbare verzekeringsproducten voor particuliere en zakelijke klanten. Hierbij streeft REAAL steeds naar productleiderschap door innovatieve producten en een uitstekende administratieve afhandeling. REAAL heeft een realistische kijk op verzekeren en weet wat er speelt in de markt en in de maatschappij. De verzekeraar telt circa 3.600 medewerkers, werkt exclusief via het intermediair en heeft vestigingen in Utrecht, Assen, Alkmaar, Rotterdam en Zoetermeer.

Over de KNLTB
De Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB) is de overkoepelende tennisbond van Nederland. De tennisbond is een professionele serviceorganisatie waarvan het hart wordt gevormd door duizenden vrijwilligers, de vijf regiokantoren in het land en het bondsbureau in Amersfoort. De KNLTB heeft ruim 700.000 leden en vormt daarmee na de KNVB in grootte de tweede sportbond in Nederland. De KNLTB focust op optimale betrokkenheid bij en binding in de tennissport in Nederland en een aansprekende positie van Nederland in het mondiale tennis. De tennisbond is onder andere verantwoordelijk voor competities op zowel landelijk als districtsniveau, voor toernooien, voor de opleiding van tennisleraren en scheidsrechters. Bovendien adviseert en ondersteunt de KNLTB besturen van verenigingen bij hun verenigingsbeleid en op het gebied van accommodatie en juridische geschillen. Ook ontwikkelt en distribueert de bond producten als Schooltennis en Tenniskids. Daarnaast begeleidt de KNLTB jeugdig t alent op weg naar de top en organiseert topevenementen als de Davis Cup en alle nationale kampioenschappen.