Gemeente De Wolden


Persbericht







Zuidwolde, 8 februari 2011


Voorverkoop zwemabonnementen van start!

De gemeente De Wolden is deze week gestart met de voorverkoop van zwemabonnementen voor zwemseizoen 2011. Nieuw is dat er vanaf dit jaar geen huis-aan-huisfolder met bestelformulier verschijnt vanwege de nadruk op de digitale dienstverlening. Digitaal bestellen is goedkoper en sneller, maar bestellen via de post blijft mogelijk.

Bestellen via dewolden.nl
De vaste zwemgasten hebben vorige week een e-mail of brief gekregen met informatie over de voorverkoop. Bestellen kan op twee manieren. De voordeligste manier is om de zwemabonnementen te bestellen via dewolden.nl. Hiermee heeft de aanvrager dubbel voordeel: het zwemabonnement is goedkoper is en de gemeente stuurt het abonnementen naar het huisadres.

Bestellen via de post
Het is ook mogelijk om het aanmeldingsformulier uit De Wolden Courant in te vullen en op te sturen naar gemeente De Wolden, o.v.v. bestelling zwemabonnementen, Postbus 20, 7920 AA Zuidwolde. Wie voor deze bestelmanier kiest, betaalt de bestelde abonnementen bij het zwembad. Dit kan op 11 april in zwembad De Slenken in de Wijk, op 12 april in zwembad Engeland in Ruinen en op 13 april in zwembad De Waterlelie in Zuidwolde.

Einddatum
De voorverkoop van zwemabonnementen duurt tot en met 15 april 2011. Vanaf 16 april 2011 betalen klanten het seizoenstarief.

Zwemlessen
Wie zijn of haar kind op zwemles wil doen, kan dit vanaf 16 april telefonisch regelen bij het gewenste zwembad (De Slenken T. 0522-441599, Engeland T.0522-471529             De Waterlelie T. 0528-371550). Aanmelden kan ook via het aanmeldingsformulier op dewolden.nl. Daar staan ook de tarieven vermeld.

De medewerkers van de drie zwembaden ontvangen de zwemmers graag vanaf zondag
1 mei 2011.