Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
's-Hertogenbosch, 8 februari 2011

Malmberg breidt lesmateriaal Engels uit met uniek lesmateriaal van National Geographic

Malmberg biedt sinds kort dankzij een exclusieve samenwerking met uitgeverij Heinle/Cengage het lesmateriaal van de National Geographic Footprint Reading Library in Nederland aan. The lost city of Machu Picchu, the life of a Geisha, Arctic whale danger... met het aanvullende lesmateriaal van National Geographic blijven leerlingen geboeid! De unieke lespakketten voor kijk-, luister- en leesvaardigheid voor de onderbouw en de tweede fase laten fascinerende verhalen uit alle windstreken zien en horen.

"We kozen voor materiaal van National Geographic omdat het niet alleen prachtig en kwalitatief heel goed is, maar ook omdat de onderwerpen 'anders dan anders' zijn. In het onderwijs is er veel behoefte aan aansprekend lesmateriaal. Met name in de tweede fase is het belangrijk om afwisselende lessen te kunnen bieden. Dit lesmateriaal biedt onder meer de bijzondere thema's Incredible animals, Fascinating places en Exciting activities", aldus Natasja Corver, uitgever Engels bij Malmberg.

Één dvd per lesuur
De lespakketten bestaan uit materiaal voor kijk- en luistervaardigheid en voor leesvaardigheid, voor de onderbouw en de tweede fase. De lespakketten zijn uitstekend te gebruiken naast een reguliere lesmethode. Iedere dvd, met bijpassend leesboekje, kan in één lesuur behandeld worden en is dus op elk gewenst moment inzetbaar.

Acht lespakketten voor de ERK-niveaus
Het aanbod bestaat uit acht lespakketten voor de ERK-niveaus A2 (twee lespakketten), B1 (twee lespakketten), B2 (twee lespakketten) en C1 (twee lespakketten). Ieder lespakket bestaat uit een docentenhandleiding, een docenten-dvd, 10 (B2-C1) of 15 (A2-B1) verschillende leesboekjes met verschillen aansprekende thema's en een cd met toetsvragen.

Speciale introductieprijs
De National Geographic titels zijn uitsluitend als pakket verkrijgbaar. In 2011 geldt een speciale introductieprijs van ¤ 45 per pakket. Kijk voor meer informatie op www.ng-malmberg.nl.

EINDE PERSBERICHT