Reaal


REAAL ook dit jaar hoofdsponsor KNLTB

Utrecht , 8 februari 2011


REAAL heeft het contract als hoofdsponsor van de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB) met 1 jaar verlengd. Dit maakten beide partijen bekend op dinsdag 8 februari. Na 3 succesvolle jaren als hoofdsponsor wordt de samenwerking voortgezet.

Focus

De focus in de nieuwe samenwerking zal meer liggen bij het REAAL Nederlands Davis Cup Team, het verdiepen van het REAAL Straattennis en relatiemarketing.

Tennissport en REAAL passen bij elkaar

De KNLTB is zeer tevreden over de verlenging. âDe KNLTB is blij dat de goede samenwerking met REAAL verder verdiept wordt en een nieuwe impuls krijgt,â aldus Evert-Jan Hulshof, algemeen directeur van de KNLTB.

Trots

Lodewijk van der Heijden, directielid van REAAL: âSinds 2008 is REAAL met veel plezier en enthousiasme de trotse hoofdsponsor van de KNLTB. Onze doelstelling was om een structurele bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van het Nederlandse tennis in de breedste zin van het woord. Samen met de KNLTB hebben we aan een prima basis gebouwd. We zijn erg blij dat we samen nog een jaar langer kunnen bouwen aan de ontwikkeling van deze prachtige sport in Nederland.â