Twitter, een praktische handleiding

09/02/2011 12:03

Reed Business

Twitter dringt steeds meer door in de zorg. Tientallen ziekenhuizen en zorginstellingen maken al gebruik van Twitter. Dat geldt ook voor artsen, verpleegkundigen en patiënten. Toch is het nog een hele kunst om de berichtendienst te doorgronden. Deze praktische handleiding brengt daar verandering in.

Het Zorgvisie-boekje is niet alleen een handleiding voor mensen die graag willen starten met twitteren, maar ook voor mensen die Twitter effectiever willen gebruiken. Zo vindt u uitleg over de terminologie en leert u een profiel opstellen. Ook staan er tips in het boekje voor het uitbreiden van uw netwerk en het inzetten van Twitter voor professionele doeleinden. Wist u bijvoorbeeld dat timen van berichten veel slimmer is dan alles in één keer plaatsen? In het boekje wordt uitgelegd hoe dat precies werkt.

De actieve twitteraars @Mark@Zorgvisie (redacteur van Zorgvisie) en @Skwirrol (illustrator) zetten alles op een rijtje: van algemene twitter-functies tot het vergaren van volgers, van add-ons tot linken met andere sociale netwerksites.

'Twitter, een praktische handleiding' is een uitgave van Elsevier Gezondheidszorg. Verkrijgbaar via www.elseviergezondheidszorg.nl, de klantenservice op 0314- 358358 en via de boekhandel. Mark van Dorresteijn, Eva Galesloot / 1e druk 2011 / 9789035232839 / 28 pagina's / 29,95 euro (per 10 exemplaren)





http://www.elseviergezondheidszorg.nl


Noot voor de redactie:


Noot voor de redactie (