Het Grote Schotse Avontuur - Festivals, kastelen, whisky en nog veel meer!

09/02/2011 12:01

PR Newswire

EDINBURGH, February 9, 2011 /PRNewswire/ -- VisitScotland, het nationaal toeristenbureau, biedt Nederlanders de kans om hun eigen Grote Schotse Avontuur te winnen. Overnacht in een kasteel van een Schots clanhoofd, beleef de sensatie rondom de Edinburgh Festivals, kajak langs dolfijnen en walvissen voor de Schotse eilanden, proef de Schotse whisky en ontdek de geheimen van Loch Ness. Deze vijf geweldige avonturen in Schotland wachten op een gelukkige winnaar.

To view the Multimedia News Release, please click:

http://multivu.prnewswire.com/mnr/prne/visitscotland/47585/

Bezoek http://www.visitscotland.com/nl/wedstrijd om kans te maken op een reis naar Schotland, bekijk de vijf avonturen en kies er drie uit en win uw eigen Grote Schotse Avontuur.

Aan het woord is Aoife Desmond, Marketing Manager Europa van VisitScotland: "Het Grote Schotse Avontuur is Schotland op z'n allerbest: van onze unieke cultuur en tradities tot het prachtige, iconische landschap van de Schotse Hooglanden, en van de magie van onze eilanden tot de levendigheid van de Edinburgh Festivals".

De vijf avonturen zijn:


- 'Edinburgh Festivals': een cultureel feest en het grootste kunstfestival ter wereld, inclusief de wereldberoemde militaire taptoe in het Edinburgh Castle. Verblijf in het prestigieuze Balmoral Hotel in Edinburgh.


- 'De sleutel tot het kasteel': leef als een Schotse landheer terwijl u verblijft in het prachtige Inveraray Castle in het hartje van Argyll.


- 'Whiskyparadijs' neemt u mee langs de beroemde 'Malt Whisky Trail' in Speyside om te genieten van exclusieve rondleidingen en whiskyproeverijen - een must voor iedere whiskyfan.


- 'Wild eiland' is een magisch bezoek aan Mull, een van de geweldige eilanden aan de Schotse westkust. Geniet van de prachtige uitzichten over zee en de wilde natuur in Schotland.


- 'Het geheim van Loch Ness' neemt u mee op ontdekkingsreis over het wereldberoemde en dramatische Loch Ness. U wordt begeleid door 's werelds toonaangevende expert op het gebied van het mysterieuze Loch.

Het Grote Schotse Avontuur maakt onderdeel uit van 'the Year of Active Scotland'. Dit is een programma van een jaar met evenementen en activiteiten gericht op de promotie van Schotland als een actieve en avontuurlijke toeristenbestemming. De winnaar van Het Grote Schotse Avontuur wint een fantatisch en uniek avontuur in Schotland.

http://www.visitscotland.com/nl/wedstrijd

VisitScotland

CONTACT: Neem voor meer informatie contact op: Katy Gilzean, InternationalPR, VisitScotland, T: +44-131-472-2028, Katy.gilzean@visitscotland.com .






-