Gemeente Dongen

Drie grote verkeersprojecten

Publicatiedatum: 9-2-2011

Op drie doorgaande wegen rond het centrum van Dongen voert de gemeente Dongen dit jaar grote reconstructies uit. In de eerste helft van dit jaar staan de sluiting van de centrumring en het doortrekken van de Beljaartlaan naar de Noorderlaan op de agenda. Later in het jaar volgt de reconstructie van de Middellaan. Omleidingsroutes zijn noodzakelijk.

Maandag 21 februari beginnen de nutsbedrijven met de eerste werkzaamheden voor het project Centrumring en de aangrenzende weggedeelten. Zij gaan onder andere de waterleiding vervangen. Een wegafsluiting is tijdens deze werkzaamheden nog niet nodig. Wel kunt u hinder ondervinden van kleine afzettingen rondom de graaflocaties. De nutsbedrijven zijn ongeveer anderhalve week bezig. De direct omwonenden hebben een bewonersbrief ontvangen.

We doen er alles aan om de inwoners tijdig te informeren over de projecten en overlast zoveel mogelijk te beperken, aldus wethouder Ad van Beek. Binnenkort publiceert de gemeente via diverse kanalen informatie over de aard en de duur van de werkzaamheden. Ook volgen er inloopavonden. Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een berichtje naar communicatie@dongen.nl.