Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Drie laatste dagen verlichte boerderijenroute Gouwe Wiericke Biologisch boeren, muziek en cultuurhistorie

De verlichte boerderijenroute Gouwe Wiericke duurt nog drie avonden. Komende woensdag-, donderdag- en zaterdagavond 9, 10 en 12 februari houdt een aantal deelnemers aan deze route nog open huis. Geïnteresseerde bezoekers maken zo kennis met de unieke mix van boerenbedrijvigheid, cultuurhistorie, proeverijen en verkoop in het buitengebied van de gemeenten Bodegraven-Reeuwijk en Waddinxveen.

Ook in deze laatste week is er tussen 19.00 en 22.00 uur voor elk wat wils. Nieuw in het aanbod is het biologisch melkveebedrijf aan de Oud Reeuwijkseweg 8. Verder treedt het Reedeurper Mannenkoor nog een keer op, zijn bij het Streekmuseum Oudheidkamer de laatste exemplaren van de Reeuwijkse Reeks te koop en kan men genieten van enthousiaste verhalen onderweg én van een heerlijke driegangenmenu. Op www.verlichteboerderijen.nl staan de verkoopadressen van het boekje met activiteitenoverzicht en de laatste wetenswaardigheden vermeld.

De route eindigt met twee lezingen in het Streekmuseum Oudheidkamer, Oudeweg 3 in Reeuwijk: op 28 februari en 9 maart a.s. Vanaf 20.00 uur staan die avonden respectievelijk de tegels in boerderijen en het landschap en de ontwikkeling van het Reeuwijkse Land centraal. De eerste lezing verzorgt Herbert van den Berge, de tweede Sophie Visser.

----------


Ingezonden persbericht