Ingezonden persbericht


Persbericht

Cultuur, kunst en mode inspireren HP bij design nieuwe notebooks

Amstelveen, 9 Februari 2011 - HP onthult zijn nieuwe serie notebooks voor consumenten met nieuwe designs en technologieën, gericht op gebruiksvriendelijkheid en intuïtief gebruik, met aantrekkelijke ontwerpen. Geïnspireerd door cultuur, kunst en mode en ontwikkeld volgens HP's 'MUSE' filosofie (Material, Usability, Sensory appeal en Experiences). De nieuwe notebooks kunnen gepersonaliseerd worden met wallpapers, exclusief ontwikkeld door kunstenaars.

()
HP Pavilion Notebook PC
De serie bestaat uit de Pavilion dv6 (15.6 inch scherm) en dv7 (17.3 inch scherm). Prestaties, entertainment en veiligheid zijn in deze Notebook PC's verenigd. Ze bevatten designelementen uit de bekroonde ENVY lijn, zoals gladde metalen afwerkingen en features zoals Beats Audio(TM) met ingebouwde quadspeakeers en subwoofer. Beats Audio is ontwikkeld door Dr. Dre en Jimmy Lovine en brengt de emotie die vaak ontbreekt bij digitale muziek weer terug in het geluid. Het geluid dat uit de speakers komt klinkt met Beats Audio mooi en vol, zoals het ooit bedoeld was door de artiest. De Dv6 en de Dv7 bieden voorts vernieuwende technologieën, zoals de HP CoolSense Technology, HP's TrueVision HD Webcam, USB 3.0. Tevens ingebouwd: 'SimplePass' - voor veilige toegang tot online-rekeningen en het invoeren van wachtwoorden met een vingerveeg -, 2e generatie Intel Core processors en optioneel een AMD Radeon grafische kaart. Beeldschermspecificaties: diagonaal high-definition (HD) BrightView beeldscherm van 15.6 inch/ 39.6cm (dv6), resp. 17.3 inch/ 43.9cm (dv7).

Verkrijgbaar vanaf maart voor een adviesprijs vanaf ¤ 6999.

HP Pavilion G-serie
()
De nieuwe HP Pavilion G-serie notebooks zijn ideaal voor dagelijks gebruik: betaalbaar, betrouwbare prestaties, aantrekkelijk design. Verkrijgbaar in diverse kleuren en patronen. De G6 (15.6 inch scherm) en G7 (17.3 inch scherm) bieden alle opties voor surfen op het internet en contact met vrienden. Ook hebben de notebooks een HD BrightView beeldscherm met Altec Lansing speakers en SRS Premium Audioom om optimaal van films en muziek te kunnen genieten. De HP Pavilion G6 en G7 zijn vanaf maart verkrijgbaar vanaf ¤ 499.

Personaliseringsopties en MUSE
Speciaal voor de Pavilion serie hebben vijf kunstenaars uit de hele wereld 17 exclusieve exclusieve wallpapers ontworpen, waarmee je je notebook kunt personaliseren. De wallpapers kunnen vanaf HP's internationale Facebook-pagina gedownload worden. De MUSE (material, usability, sensory appeal and experiences) filosofie van HP is gebaseerd op een mix van materialen, zoals metalen, legeringen en plastics; super eenvoudige functies voor meer gebruiksgemak; een mix van kunstzinnige elementen voor het prikkelen van de zintuigen en intuïtieve functies voor eenvoud in het gebruik.


- Einde Persbericht -

Over HP

HP creëert nieuwe manieren waarop technologie een positief effect heeft op mensen, bedrijven, overheid en de maatschappij. HP is het grootste technologiebedrijf ter wereld en beschikt over een breed portfolio op het gebied van printen, personal computing, software, services en IT-infrastructuur om problemen van klanten op te lossen. Meer informatie over HP (NYSE: HPQ) is te vinden op www.hp.nl .

Voor meer informatie of beeldmateriaal in hoge resolutie kunt u terecht bij Kathrin Schallenberg, tel. 020 30 10 980 of mail kathrin.schallenberg@edelman.com

Indien u zich wilt afmelden voor het ontvangen van HP-berichten, stuur dan een e-mail naar: kathrin.schallenberg@edelman.com