Ingezonden persbericht


Parijs, Frankrijk, 9 februari 2011

my-Ditto wint de 'Best Of Show' op Macworld Expo 2011

DANE-ELEC Memory, fabrikant en distributeur van geheugengerelateerde producten, heeft eind januari 2011 de 'Best of Show'-prijs ontvangen op de Macworld Expo 2011 voor zijn populaire product my-Ditto.

Vorig jaar heeft my-Ditto op de CES in Las Vegas al een prijs gewonnen in de categorie 'Best of Innovation Home Networking' en het product werd vervolgens ook gehuldigd door de European Consumer Choice vereniging. Dit jaar is de my-Ditto de jury opgevallen van de Macworld Expo op en kreeg het de 'Best of Show'-prijs.

myDitto_box
Of u nu thuis, op kantoor of op reis bent, tegenwoordig is het noodzakelijk van uw gegevens (foto's, muziek, werkdocumenten...) op én gecentraliseerde plaats op te kunnen slaan en te beveiligen. Ook heeft Dane-Elec Memory de my-Ditto gecreëerd om de toegang en het gebruik van gegevens ­ zelfs op afstand ­ voor het leven van zowel professionals als particulieren te vergemakkelijken. Hiermee heeft het bedrijf servers voor altijd veranderd.

'Mac gebruikers zijn op zoek naar een unieke manier waarmee ze vanaf één gecentraliseerd punt van hun multimedia-inhoud gebruik kunnen maken', bevestigt Sherry Chapman, Marketing Directrice van Dane-Elec Memory. 'my-Ditto is dé oplossing, hiermee kunt u gemakkelijk overal ter wereld uw muziek, foto's en videos delen'.

*
my-Ditto, een server die automatisch bestanden opslaat zodra u het apparaat aansluit

*
Laat uw gegevens thuis, dankzij de my-Ditto zijn ze overal ter wereld beschikbaar

*
Thuis wordt my-Ditto tevens uw digitale centrale; geniet volop van al uw bestanden op uw televisie, Hi-Fi, draagbare computer of iPad/iPhone

my-Ditto ook ideaal voor ondernemers

De my-Ditto-server is tevens ontworpen als netwerkserver voor kleine of grote bedrijven en is meteen na het aansluiten klaar voor gebruik. Voor bedrijven die geen extra kosten willen maken met het opzetten en onderhouden van een bedrijfsserver, is de my-Ditto voor minder dan ¤ 130 een uiterst interessant alternatief voor de centralisatie en het delen van gegevens.


cid:image002.jpg@01CB96F5.FD2F98E0

Afficher l'image en taille réelle
()
my-Ditto op de sociale netwerken:

http://www.facebook.com/mydittoserveur

http://twitter.com/MyDittoServeur

Prijs en beschikbaarheid:

my-Ditto is verkrijgbaar bij alle geautoriseerde DANE-ELEC dealers tegen een adviesverkoopprijs van:

¤ 129 voor de versie zonder harde schijf

¤ 229 voor het 1TB Dual Bay systeem met 1 harde schijf

¤ 299 voor het 2TB Single Bay systeem met 1 harde schijf

Over DANE⤐ELEC Memory: www.dane-elec.com

DANE⤐ELEC Memory, opgericht in 1985 in Frankrijk door David Haccoun en Nessim Bodokh, is een internationale onderneming waarvan het hoofdkantoor in de regio van Parijs is gevestigd. Het bedrijf is gespecialiseerd in de fabricatie en distributie van digitale producten (Dram-geheugen, opslagproducten en mobiele producten). Dane⤐Elec Memory opereert wereldwijd en heeft vestigingen in Europa, de Verenigde Staten, Azië en het Midden-Oosten. Het concern beschikt over een productiefaciliteit voor geheugenmodules in Ierland, drie assemblagefaciliteiten (in de Verenigde Staten, Ierland en Frankrijk) en twee logistieke centra, in de Verenigde Staten en Frankrijk, waardoor het mogelijk is snel op marktveranderingen te anticiperen. Dane⤐Elec Memory beschikt eveneens over een distributievestiging van mobiele producten in Frankrijk (Intervalle). In 2010 heeft Dane-Elec Memory een omzet van ¤ 158.1 miljoen gerealiseerd. De onderneming Dane⤐Elec Memory is genoteerd aan Euronext Paris, compartiment C, met het label ë Innoverende onderneming ».

ISIN Code: FR000036774, MNEMO : DAN, BLOOMBERG : DAN:FP, REUTERS : DEMY.PA.