Gemeente Amersfoort

Servicebericht gemeente Amersfoort - woensdag 9 februari 2011

Activiteitenkalender B&W Amersfoort
Woensdag 9 februari t/m zondag 20 februari 2011

Woensdag 9 februari

13:30 uur
Wethouder Barendregt is aanwezig bij de ondertekening van het sponsorcontract tussen de Rabobank en StoryAwards. Locatie: Onze Lieve Vrouwetoren te Amersfoort.

20.15 uur
Burgemeester Bolsius spreekt tijdens een bijeenkomst van Sociëteit Amicitia. Locatie: Prins Hendriklaan 15 te Amersfoort.

Donderdag 10 februari
10.00 uur
Wethouder Buijtelaar ondertekent namens de gemeente Amersfoort het convenant Provincie Utrecht Verkeers Veiliger. Locatie: Provinciehuis Utrecht, Pythagoraslaan 101 te Utrecht.

16.30 uur
Wethouder Buijtelaar is aanwezig bij de 1ste bijeenkomst van de Nieuwe Amersfoortse Vastgoed Sociëteit. De Nieuwe Amersfoortse Vastgoed Sociëteit beoogt meer dan voorheen aandacht te besteden aan kennisoverdracht en het opzetten van professionele netwerken binnen de vastgoedbranche. Locatie: Lomans Groep Totaalinstallateurs, Astronaut 32 te Amersfoort.

18:30 uur
Wethouder Barendregt schuift aan bij de Tafel van Bart. Aan de tafels van Bart zullen verschillende vragen behandeld worden waarmee meerdere verbindingen binnen het cultuurbeleid worden vormgegeven die als inspiratie en input dienen voor de herijking van de cultuurnota en de versterking van het cultureel klimaat. Locatie: De Flint te Amersfoort.

Vrijdag 11 februari
10.15 uur
Wethouder Barendregt ondertekent samen met Dijkgraaf Moons en gedeputeerde Raven de samenwerkingovereenkomst Grebbeliniedijk. Locatie: Waterschap Vallei & Eem, Fokkerstraat 16 te Leusden.


14.00 uur
Burgemeester Bolsius en wethouder Boeve brengen een bezoek aan de wijken Vathorst en Hooglanderveen. Locatie: op de fiets door de wijk.

Zaterdag 12 februari
12.00 uur
Burgemeester Bolsius opent het eerste gezondheidsplein in Amersfoort. In een gezondheidsplein werken fysiotherapie, sportfysiotherapie, kinderfysiotherapie, logopedie, huisarts, diëtiste en andere (para) medische beroepen samen. Locatie: Pellikaan Health & Racquet Club Amersfoort, De Brand 5 te Amersfoort.

12:30 uur
Wethouder Barendregt reikt de wisseltrofee uit tijdens het Kindercarnaval. Locatie: Winkelcentrum Nieuwland.

13.10 uur
Burgemeester Bolsius bezoekt het Nationaal Concours Jeugdsymfonieorkesten waar het Amersfoorts Jeugdorkest (AJO) zijn titel 'Beste Jeugdorkest van Nederland' verdedigt. Locatie: Concert- en Congresgebouw De Doelen, Schouwburgplein 50 te Rotterdam.

21.00 uur
Wethouder Barendregt is aanwezig bij de première van FEEKS, één van Shakespeares vroegste komedies, bewerkt tot een funky jazz opera. Uitgevoerd door Holland Opera en ZAPP 4. Locatie: De Veerensmederij te Amersfoort.

Zondag 13 februari
16.30 uur
Wethouder Tigelaar woont de afscheidsdienst van ds. Van den Berg bij. Locatie: Kerkgebouw De Schaapskooi, Magelhaenstraat 70 te Amersfoort.

Donderdag 17 februari
10.30 uur
Wethouder Buijtelaar is aanwezig bij de lunchbijeenkomst "Public Class Grondexploitaties". Locatie: Ernst & Young, Euclideslaan 1 te Utrecht.

16.30 uur
Burgemeester Bolsius heet nieuwe Nederlanders welkom tijdens de Naturalisatieceremonie. Locatie: Stadhuis Amersfoort, Stadhuisplein 1 te Amersfoort.

Zaterdag 19 februari
13.15 uur
Wethouder Tigelaar opent huiswerkbegeleidingsinstituut HWI Amersfoort. Locatie: Paulus Borstraat 44 te Amersfoort.

Noot voor de redactie,

Gemeente Amersfoort