Ingezonden persbericht

Directiebenoemingen binnen Leadership Team Aon Hewitt

Rotterdam, 9 februari 2011 - Bij Aon Hewitt Nederland is het nieuwe Leadership Team benoemd. Het team staat onder leiding van Reinoud van den Broek (43), Market Director Aon Hewitt Benelux. "Aon Hewitt heeft de ambitie leidend te zijn op de gebieden 'retirement, health and talent'. Met dit nieuwe Leadership Team zijn we in staat groei, klantfocus, innovatie, people management als ook kwaliteit van dienstverlening te borgen. Hetzelfde geldt voor het managen van de veranderingen tijdens het transformatieproces," aldus Van den Broek.

Het nieuwe Leadership Team voor Aon Hewitt in Nederland is als volgt samengesteld:


* Reinoud van den Broek (Market Director)
* Brenda Broad (Executive Director Talent & Organization Consulting)
* Boy Sluiter (Executive Director Sales & Marketing)
* Günther Stalenberg (Executive Director Expatriate Services)
* Jan Willem Siekman (Executive Director Retirement & Financial Management)
* Johan van der Tas (Executive Director Benefits Administration)
* Mario Hooglugt (Executive Director Corporate Wellness)
* Berco Gielen (Human Resources Director)
* Jaap van Iperen (Finance & Operations Director)
* Suzanne Bouman (Strategy & Change Director) # # #

Over Aon
Aon Nederland, toonaangevend adviseur in risicomanagement, employee benefits en verzekeringen, draagt bij aan het realiseren van de ambities van zijn cliënten. In Nederland heeft Aon 11 kantoren met 1.900 medewerkers. Het bedrijf maakt deel uit van Aon Corporation, Chicago, USA. Het wereldwijde Aon-netwerk omvat circa 500 kantoren in meer dan 120 landen en telt ruim 59.000 medewerkers. Hiermee is Aon een van de grotere financiële dienstverleners ter wereld. Aon Corporation is gespecialiseerd in financiële en verzekeringsdienstverlening en staat genoteerd aan de effectenbeurs van New York (NYSE:AON). Aon is hoofdsponsor van Manchester United, lees hierover op www.aon.com/unitedin2010. Meer informatie over Aon: www.aon.nl.

Volg Aon op Twitter: http://twitter.com/aon_nederland Schrijf in voor nieuwsberichten: http://aon.mediaroom.com/index.php?s=58 Safe Harbour Statement: http://aon.mediaroom.com/index.php?s=67