Ingezonden persbericht


()

Belkin benoemt Jean-Paul van de Ven tot nieuwe Country Manager Benelux

Schiphol-Rijk - 9 februari 2011 - Belkin International, marktleider op het gebied van connectiviteitsoplossingen, kondigt de benoeming aan van Jean-Paul van de Ven tot Country Manager Benelux. Met deze benoeming benadrukt Belkin zijn ambitie om ook in 2011 door te groeien in de Benelux.

Van de Ven startte zijn carrière bij Belkin in 2004 als Senior Account Manager. Hier was hij verantwoordelijk voor de groei van de distributie, mailorder en e-commerce in de Benelux. Daarvoor heeft hij een ruime ervaring opgedaan op IT-gebied en heeft hij samengewerkt met distributeurs, retailers, resellers en e-tailers in deze sector.

Zone de Texte:
Ontwikkeling, partnerships en groei

Belkin heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een belangrijke speler op de IT-markt. Van de Ven ziet goede groeimogelijkheden voor 2011: "Na de nodige interne aanpassingen zijn we klaar voor de komende periode. Ook zal het distributiekanaal verder geoptimaliseerd worden om al onze partners op een ideale manier te kunnen ondersteunen.

Dit jaar zal Belkin weer heel wat nieuwe innovatieve producten en productcategorieën lanceren die de verdere expansie van het bedrijf zullen garanderen. Tevens zal later dit jaar het vernieuwde partnerprogramma aangekondigd worden.

Over Belkin - www.belkin.com

Belkin heeft een gevarieerd en uitgebreid aanbod van innovatieve producten dat de gebruikers van computers en consumentenelektronica thuis, in de auto en onderweg van naadloos te integreren producten voorziet. Belkin is een privéonderneming die in 1983 in Californië (Verenigde Staten) is opgericht en wordt in de wereld algemeen erkend als nummer één op het gebied van connectiviteitsoplossingen. Sinds de start van de onderneming heeft Belkin een spectaculaire en constante groei laten zien. Belkin stelt alles in het werk om zowel research als design verder te blijven verbeteren.

Ons gevarieerde en uitgebreide aanbod omvat bekroonde innovaties voor gemakkelijk te installeren netwerkoplossingen, accessoires voor mobiele apparatuur als de iPod®, iPhone(TM), laptops en netbooks, maar ook energiebesparende producten.

Voor bedrijven heeft Belkin oplossingen als KVM-switches, rackconsoles met LCD-display, racks en kasten, evenals een breed aanbod USB-producten en kabels. Belkin staat aan de wieg van tal van toonaangevende innovaties, die door zowel de distributiepartners als de eindgebruikers worden geprezen om hun betrouwbaarheid, service en uitgebreide garantie.

Het concern heeft zijn hoofdkantoor in Los Angeles, maar heeft tevens vestigingen in Asia Pacific. Het Europese hoofdkantoor is gevestigd in Nederland. Daarnaast zijn er ondersteunende kantoren in het Verenigd Koninkrijk, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, Zweden en Dubai (Verenigde Arabische Emiraten) van waaruit de regionale markten bediend worden.

Perscontacten: