Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Nieuwe bands Alien Beauty en High On Drums op Haags Pop Podium Avond in De SuperMarkt

Onder de naam Haags Pop Podium Avond organiseert de R.G. Ruijs Stichting al negen jaar concertavonden waarbij elke keer twee talentvolle Haagse acts optreden. Vaak gaat het daarbij om nieuwe groepen, die op deze manier worden voorgesteld aan het publiek. Ook zijn er regelmatig CD-presentaties. De Haags Pop Podium Avonden zijn uitgegroeid tot een van de belangrijkste optreedplekken voor Haagse bands. Op woensdag 9 februari 2011 worden in poppodium De SuperMarkt aan de Grote Markt in Den Haag concerten gegeven door de bands Alien Beauty en High On Drums.

Alien Beauty
Dit nieuwe duo wordt gevormd door twee in Den Haag wonende expats. Bassist/zanger Borja Rojano komt van de Canarische Eilanden en gitarist Karl Petti komt uit Estland. Samen maken zij pop/rocksongs waarin ook jazzinvloeden zijn te herkennen. Het duo is op dit moment hard bezig om hun debuutalbum op te nemen in samenwerking met de Italiaanse drummer Francesco de Rubeis.

High on Drums
De nieuwe rockband High on Drums bestaat uit drie vertrouwde gezichten uit de Haagse popscene. Bart Schatteleijn (zang/gitaar), Mike Henrichs (bas) en Lars de Vreugd (drums) zijn bekend van Haagse bands als Instant Mix, Zest en Doll House Drama. De afgelopen jaren is tijdens jamsessies gewerkt aan nieuw materiaal dat de groep op 9 februari aan het publiek in De SuperMarkt presenteert.

Haags Pop Podium Avond - Woensdag 9 februari - 21.30 uur. De SuperMarkt is gevestigd aan de Grote Markt 25 in Den Haag. Entree gratis.

Bijgesloten PR-foto's zijn rechtenvrij te gebruiken.

Meer informatie:

Alien Beauty - nog geen website
High On Drums - www.highondrums.nl
R.G. Ruijs Stichting - www.stichtingruijs.nl
Haags Pop Podium - www.haagspoppodium.nl
De SuperMarkt - www.supermarktdenhaag.nl