Ingezonden persbericht


Persbericht

Signeersessie Wiel Arets in SCHUNCK*

Tijdens de architectuurlezing van Roemer van Toorn op woensdag 9 februari is Wiel Arets aanwezig om zijn boek STILLS persoonlijk te signeren. Bezoekers kunnen na afloop van de lezing het boek laten signeren. Bovendien is het boek STILLS die avond met 15% korting verkrijgbaar aan de balie van SCHUNCK*.

Redacteur Roemer van Toorn verzorgt op 9 februari de lezing 'STILLS'. De publicatie STILLS - naar de gelijknamige tentoonstelling - geeft de lezer ruimte stil te staan bij de inhoud van het werk zoals een fotograaf Stills maakt op de set van een film in productie. Van Toorn vertelt hierover.

Voor deze lezing van Roemer van Toorn zijn nog plaatsen beschikbaar. Reserveren is noodzakelijk, via www.schunck.nl kan men zich aanmelden. Na afloop van deze lezing (vanaf 22 uur) kan men in SCHUNCK* terecht voor de signeersessie door Wiel Arets.

Deze lezing wordt gegeven in het kader van de tentoonstelling "Wiel Arets Architects STILLS". Het museum van SCHUNCK* is voor de gelegenheid voorafgaand aan de lezing tot 20.00 uur geopend.

Wiel Arets verzorgt zelf op woensdag 2 februari de lezing 'A Wonderful World', deze lezing is helemaal volgeboekt.

//////


Ingezonden persbericht