Gemeente Apeldoorn

Agenda
collegeleden

Een overzicht van activiteiten van woensdag 9 februari t/m zondag 20 februari 1 pagina

Donderdag 10 februari

13.00 uur
Wethouder J.C.G. Wegman spreekt tijdens een lunch over de groeiende ontwikkelingen omtrent het hoger onderwijs in Apeldoorn. Plaats: Hogeschool Wittenborg, Laan van de Mensenrechten 500 in Apeldoorn.

16.00 uur
Wethouder O.G. Prinsen krijgt symbolisch de sleutel overgedragen van de familie Van Essen, in het kader van de herinrichting van de Weteringse Broek. De gemeenten Apeldoorn en Voorst, Natuurmonumenten en Waterschap Veluwe werken nauw samen aan de herinrichting. Met de grond van de familie Van Essen kunnen de partijen doelen op het gebied van landbouw, recreatie, water en natuur en landschap realiseren. Plaats: één van de schuren, Ganzevlesweg 12 in Teuge.

20.00 uur
Wethouder P. Blokhuis verwelkomt de aanwezigen tijdens het lijsttrekkersdebat, dat is georganiseerd in verband met de verkiezingen voor Provinciale Staten op 2 maart. Vanaf 18.00 uur presenteren de politieke partijen zich in de Burgerzaal van het stadhuis. Aan de hand van thema's zoals bereikbaarheid, sociaal, economie en natuur en milieu gaan de politieke partijen met elkaar in debat. Het college van burgemeester en wethouders van Apeldoorn heeft de partijen gevraagd om het debat vooral te richten op Apeldoorn en regio Stedendriehoek. Met de organisatie van het debat wil Apeldoorn de Gelderse politieke partijen een extra platform bieden. Plaats: Stadhuis, Marktplein 1 in Apeldoorn.

Zondag 13 februari

16.00 uur
Burgemeester mr. G.J. de Graaf opent het 17e Young Composers Meeting, een festival van internationale klasse waar 16 componisten uit elf verschillende landen een week lang gaan werken aan hun composities. Plaats: Podium Gigant, Nieuwstraat 377 in Apeldoorn.

Vrijdag 18 februari

15.00 uur
Wethouder J.C.G. Wegman verricht de feestelijke heropening van de Wereldwinkel. De winkel, die handelt in Fair Trade producten, is geheel vernieuwd en gemoderniseerd en bestaat dit jaar 40 jaar. Plaats: Wereldwinkel, Brinklaan 36 in Apeldoorn.