Politie Gelderland-Zuid

Fietsendief aangehouden

Kerkdriel, 10-02-2011 o Agenten van het team Bommelerwaard hebben woensdagmiddag omstreeks 13.00 uur een 23-jarige fietsendief aangehouden. De dief, zonder vaste woon- of verblijfplaats had zich verstopt onder een auto.

De eigenaresse van de fiets, een 60-jarige vrouw uit Ammerzoden, was bij haar dochter op visite aan de Graaf Anfriedstraat in Kerkdriel. Zij had haar fiets in de voortuin geplaatst en was de woning binnen gegaan. De 32-jarige dochter zag door het raam dat een onbekende man de fiets van haar moeder wegnam. Dit was ook door een andere getuige gezien die de achtervolging inzette.

De getuige had gezien dat de dief de fiets in de Kruisstraat plaatste en op slot zette. De politie was inmiddels gewaarschuwd en door het goede signalement dat was opgenomen werd al snel duidelijk wie de dief moest zijn. Verschillende eenheden keken naar de man uit. In de omgeving van de Ronde Morgen werd de dief aangetroffen liggend onder een auto. De verdachte werd aangehouden en in verzekering gesteld. De politie doet verder onderzoek. (14)

Laatst gewijzigd 10-02-2011 10:44 | © Regio Gelderland-Zuid |