Politie Gelderland-Zuid

Wijkagenten in Gelderland-Zuid gaan twitteren

Volg de wijkagenten @Wijkagent_Wygko en @Wijkagent_Luc

Nijmegen, 10-02-2011 o In november 2010 startte het korps Gelderland-Zuid al een pilot met een eigen Twitter-account. Deze pilot wordt nu uitgebreid met twee wijkagenten die twitteren tijdens hun dienst. De wijkagenten plaatsen regelmatig tweets (berichten) over hun werkzaamheden. Dit kunnen getuigenoproepen zijn, preventietips, maar laten ook zien waar de wijkagent op dat moment mee bezig is.

In november 2010 startte het korps Gelderland-Zuid al een pilot met een eigen Twitter-account. Deze pilot wordt nu uitgebreid met twee wijkagenten die twitteren tijdens hun dienst. De wijkagenten plaatsen regelmatig tweets (berichten) over hun werkzaamheden. Dit kunnen getuigenoproepen zijn, preventietips, maar laten ook zien waar de wijkagent op dat moment mee bezig is.

Volgen
Wilt u op de hoogte blijven van de werkzaamheden van de wijkagenten en hebt u zelf een Twitter-account? Ga dan naar @Wijkagent_Wygko en/of Wijkagent_Luc en druk op follow. Vanaf dat moment ontvangt u iedere tweet die de wijkagenten plaatsen.

Wanneer u zelf geen account hebt, kunt u via Twitter wel op de hoogte blijven van de tweets van de wijkagenten. Ga
naarwww.twitter.com/Wijkagent_Wygko
en/ofwww.twitter.com/Wijkagent_Lucen bekijk hun tweets.

(15)

Laatst gewijzigd 10-02-2011 11:14 | © Regio Gelderland-Zuid |