Gemeente Terschelling


Concept beleidsnotitie overhoekjes ter inzage

Verkoop van overhoekjes

Terschellingers huren sinds jaar en dag stukjes grond van de gemeente aangrenzend aan het woonerf. Regelmatig krijgen wij het verzoek of aankoop van deze stukjes mogelijk zou zijn. In de beleidsnotitie overhoekjes staat beschreven in welke gevallen aankoop mogelijk is. Voordat wij deze notitie vaststellen willen wij u, de mogelijke kopers, vragen om reacties op deze notitie.

De notitie is te vinden op de website van de gemeente (www.terschelling.nl), in de publiekshal van het gemeentehuis of is telefonisch op te vragen. U kunt uw reactie op de notitie mondeling of schriftelijk kenbaar maken. Schriftelijke reacties kunt u zenden naar het college van burgemeester en wethouders. Voor vragen en mondelinge reacties op de notitie kunt u terecht bij mevr. R. Peters, beleidsmedewerker privaatrecht.

De beleidsnotitie overhoekjes ligt ter inzage tot en met 25 maart 2011. Alle reacties die wij voor deze datum van u ontvangen worden verwerkt in de notitie. Na deze datum zal de notitie worden vastgesteld en zullen wij u via de Terschellinger laten weten hoe u in aanmerking kunt komen voor de aankoop van een overhoekje grenzend aan uw woonerf.
* beleidsnotitie overhoekjes concept 2011-01-27.pdfLees voor