Grolsch voor drie edities hoofdsponsor van het Zwarte Cross Festival

10/02/2011 12:06

Koninklijke Grolsch NV

Koninklijke Grolsch N.V. De Feestfabriek Alles Komt Goed BV.

PERSBERICHT

Enschede, 10 februari 2011

Grolsch wederom voor drie edities hoofdsponsor van het Zwarte Cross Festival

Grolsch blijft voor zeker drie edities hoofdsponsor en de exclusieve bier- en drankenleverancier van het Zwarte Cross Festival. Zowel Grolsch als organisator Jovink & the Voederbietels zijn tevreden over de samenwerking van de afgelopen jaren en zijn dan ook zeer verheugd te kunnen melden dat het contract is verlengd.

Jovink en Grolsch hebben beide hun oorsprong in Oost-Nederland en voelen zich daarom sterk verbonden met deze regio. Stefan Rebergen, directeur Horeca bij Grolsch: "Het geheel eigen karakter van de Zwarte Cross past goed bij het eigenzinnige waar Grolsch als merk voor staat. De Zwarte Cross biedt Grolsch een uitstekend platform om zich te presenteren aan duizenden festivalliefhebbers."

Het Zwarte Cross festival wordt sinds 1997 in de Achterhoek gehouden en is met 148.000 bezoekers in 2010 één van de grootste evenementen van Nederland. Het Zwarte Cross Festival wordt jaarlijks georganiseerd door de evenemententak van de Achterhoekse rockband Jovink & the Voederbietels, De Feestfabriek Alles Komt Goed BV. Het festival is uniek aangezien het gaat om een ludieke mix van motorsport, muziek, theater, stunts, spektakel en humor.

Het veelzijdige evenement vindt plaats op evenemententerrein De Schans in Lichtenvoorde. Het publiek kan - genietend van een glas Grolsch bier - in het weekend van 15 tot en met 17 juli 2011 de vijftiende editie van het Zwarte Cross Festival bijwonen.


-EINDE BERICHT-





http://www.grolsch.nl