Gemeente Aalten


Wethouder Rijks overhandigt Zorgloketgids

Wethouder Henk Rijks heeft op donderdag 10 februari 2011 de nieuwe Zorgloketgids officieel overhandigd. De gids werd overhandigd aan mevrouw Winkelhorst en de heer Koskamp van de Wmo-raad, de heer Peters van de Stichting Senioren en Gehandicaptenraad en de heer Roedema van de Cliëntenraad.

De gemeente is ook uw noaber!

In de Zorgloketgids staat informatie over de producten en diensten van het Zorgloket en het Centrum voor Jeugd en Gezin. Wethouder Rijks benadrukte tijdens de overhandiging dat de gemeente ook een `noaber' is van de inwoners. "We zijn er voor de inwoners wanneer ze ons nodig hebben en helpen hen graag de juiste binnen de zorg te vinden. Samen bekijken we welke mogelijkheden er zijn." aldus wethouder Rijks.

Locatie

Het Zorgloket is het centrale punt voor informatie, advies en ondersteuning op het gebied van zorg, welzijn en (aangepast) wonen. Het Zorgloket is gevestigd in het gemeentekantoor, locatie Stationsstraat 8 in Aalten.

Huis-aan-huis verspreiding

De Zorgloketgids wordt huis-aan-huis bezorgd in de gemeente Aalten. De bezorging vindt plaats tot en met zaterdag 12 februari 2011.