Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Breda

Breda, 10-02-2011

Politie arresteert Bredase vrouw (57) na mishandeling vriend

BREDA: De politie is een onderzoek gestart naar een steekincident woensdagmiddag in een woning aan de Arenberglaan. Een 42-jarige Bredanaar werd daarbij kort na 14.30 uur enkele malen in zijn schouder gestoken door zijn 57-jarige vriendin met wie hij ruzie had gekregen. De man is naar het ziekenhuis gebracht, maar zijn verwondingen bleken niet al te ernstig. De Bredase vrouw is op het bureau in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

Bredanaren opgepakt na bedreiging en mishandeling horecamedewerker

BREDA: Drie Bredanaren van 19, 21en 24 jaar zijn woensdagavond aangehouden wegens bedreiging, mishandeling en vernieling. Een medewerker van een horecazaak op de Ginnekenmarkt riep rond 23.00 uur een groepje jongeren tot de orde toen zij buiten met meubilair van een nabijgelegen horecagelegenheid aan het rommelen waren en een kliko over een schutting gooide. Het groepje kwam op de man af en twee van hen trapten en sloegen het personeelslid. Ook werd hij bedreigd toen hij riep dat hij de politie zou bellen. Daarbij werd nog een tafellantaarn vernield. Op basis van het signalement en de auto waarin het viertal vertrok, konden de jongeren achterhaald worden op de Vuurvlinder. Daar stapten drie verdachten uit, de bestuurder reed door. De drie mannen werden meegenomen naar het bureau en daar ingesloten.

Politie arresteert jeugdige inbreker dankzij oplettende getuige

BREDA: De politie heeft donderdagmorgen kort voor 12.00 uur een 17-jarige jongen uit Breda aangehouden op het Wommelgemhof. Hij zou kort daarvoor hebben geprobeerd in te breken bij een woning aan de Zelzatestraat. Een getuige zag de jongen dbij het huis in de weer met een koevoet en sprak de knul aan. Die vluchtte, maar de getuige ging er achteraan en greep de jongen vast. Vervolgens waarschuwde hij de politie. De knaap is meegenomen naar het bureau. Een tweede verdachte wist te ontkomen.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 10-02-2011 15:05 | © Regio Midden en West Brabant |