FloraHolland


Voorjaar goed op gang tijdens FloraHolland Boskoop Season Fairs `Spring'

FLORAHOLLAND, 10 februari (persbericht) - Op dinsdag 8 en woensdag 9 februari vond de FloraHolland Boskoop Season Fairs `Spring' plaats. "De positieve stemming onder de bezoekers van deze handelsbeurs heeft zich vertaald in een omzetstijging van 18 procent ten opzichte van vorig jaar. Beide beursdagen werden goed bezocht door kopers uit binnen- en buitenland. De Oost-Europese landen waren goed vertegenwoordigd", aldus Frans van Dijk, manager FloraHolland Boskoop B.V.

Op de FloraHolland Boskoop Season Fairs `Spring' konden bezoekers terecht voor een breed assortiment boomkwekerijproducten. Ruim 2.500 partijen van meer dan tweehonderd kwekers werden getoond op een beursvloer van ruim 5.000 m2. Naast de gebruikelijke voorjaarsartikelen vonden onder andere buxus en solitairplanten gretig aftrek. De vakbezoekers waren tevreden over de professionele en overzichtelijke opstelling van de beurs. In een mooi voorjaarszonnetje kon ook de Cash & Carry van FloraHolland Boskoop rekenen op warme belangstelling.

Boomkwekerijproducten via webshop
Tijdens de beursdagen was er veel animo voor de uitgebreide demonstraties van de Webshop. Kopers die niet naar Boskoop waren gekomen, hebben door de actuele productfoto's op de webshop op afstand hun voorjaarsinkopen kunnen doen. De webshop van FloraHolland Boskoop biedt kopers jaarrond, 24 uur per dag en 7 dagen per week, de mogelijkheid actuele boomkwekerijproducten in te kopen.

De volgende FloraHolland Boskoop Season Fairs, de Autumn-editie, vindt plaats op woensdag 24, donderdag 25 en vrijdag 26 augustus 2011.