Gemeente Zederik


Toename woninginbraken in de regio

Momenteel wordt er veel ingebroken door middel van het boren van gaatjes in ramen en kozijnen. Met een stukje ijzerdraad of pin wordt dan de knip of de grendel teruggeduwd om zo de deur of het raam te openen. Als men autosleutels vindt, worden die ook meegenomen.

Zorgt u ervoor dat waardevolle zaken, waaronders ook autosleutels, niet zo maar voor het grijpen liggen. Monteer eventueel raamhefboompjes en/of ander sluitwerk dat goed afsluitbaar is en niet via deze manier te manipuleren is. Verder is het belangrijk dat u geen belangrijke bescheiden of goederen in uw (bestel) auto achterlaat.

Dankzij oplettendheid van omwonenden, die direct het alarmnummer van de politie belden, konden de afgelopen weken enkele aanhoudingen worden gedaan in naburige gemeenten.

Wees ook alert. Noteer kentekens en andere bijzonderheden. Geef meldingen en gegevens direct door aan de politie via 0900-8844. Bij ernstig verdachte situaties kan daarvoor zelfs het alarmnummer 112 worden gebeld. Er rijdt altijd een surveillanceauto bij u in de buurt.

"De politie kan het niet alleen maar heeft uw hulp hard nodig."

Heeft u vragen, neem gerust contact op met de wijkagent of kijk op: www.politie.nl/Zuid-Holland-Zuid.

Klik hier voor meer informatie over de verkiezingen Provinciale Staten Klik voor meer info over verkiezing Provinciale Staten

25 jaar gemeente Zederik
Werk aan de weg
Sociale kaart
Nieuwbouwprojecten
Raadscommissies
Raadsvergadering
Besluiten B&W
Brandweer
Wmo
Infoblok alcohol en drugs
Zoeken in Bekendmakingen
Recent op Actueel