Gemeente Coevorden

Onderzoek tevredenheid cliënten Wmo Coevorden

donderdag 10 februari 2011

De gemeente onderzoekt de tevredenheid van cliënten over de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). De gemeente wil er op die manier achterkomen wat mensen vinden van de ondersteuning en wat er beter kan.

De gemeente biedt ondersteuning aan mensen met (lichamelijke) beperkingen. De ondersteuning verschilt van persoon tot persoon. Sommige mensen hebben een scootmobiel of een rolstoel nodig, anderen hulp bij het huishouden.

Vragenlijst
Het onderzoek bestaat uit een korte schriftelijke vragenlijst over verschillende aspecten van de ondersteuning. De vragenlijst wordt in februari verstuurd naar ongeveer 1000 willekeurig gekozen cliënten in de gemeente Coevorden.Het onderzoek wordt uitgevoerd door SGBO, een onafhankelijk onderzoeks- en adviesbureau. Naar verwachting worden de uitkomsten van het onderzoek in de zomer van 2011 bekend gemaakt. De gemeente hoopt dat u, als u een vragenlijst ontvangt, de tijd wilt nemen om deze in te vullen en in te sturen. We horen graag uw mening zodat we onze dienstverlening zo goed mogelijk kunnen laten aansluiten op uw behoeften.

Meer informatie
Voor meer informatie over het onderzoek of vragen over ondersteuning kunt u terecht bij het Loket Maatschappelijke ondersteuning, telefoon 14 0524.