Bond van Nederlandse Architecten

woensdag, 26 januari 2011

www.bna.nl vernieuwd

Vandaag lanceert de BNA een vernieuwde website. Door een verbeterde structuur, en goede zoekfunctionaliteit, RSS-feeds en tags is het een stuk gemakkelijker om informatie te vinden en te filteren. Op de site is een forum waarop BNA-leden online met elkaar in discussie kunnen gaan. Ook hebben BNA-leden de mogelijkheid om hun werk aan opdrachtgevers te presenteren door de nieuwe portfoliofunctie.

Ieder BNA-lid heeft een eigen gedeelte op www.bna.nl. Dit gedeelte is toegankelijk door in te loggen. Van zowel BNA-leden als BNA-bureaus zijn profielen toegankelijk. Portfolio's met projecten kunnen worden toegevoegd aan zowel een persoons- als een bedrijfsprofiel. Op deze manier kunnen BNA-bureaus een overzicht tonen van de projecten van het bureau en medewerkers van bureaus kunnen projecten tonen die ze op persoonlijke titel hebben gemaakt. De meest recent toegevoegde projecten worden prominent getoond in een slideshow op de homepage.

De BNA komt met de verbeterde zoekfunctie en nieuwe functionaliteiten als RSS-feeds, het forum en de portfolio's tegemoet aan wensen van leden zoals die naar voren zijn gekomen in het in 2009 gehouden Ledentevredenheidsonderzoek.