Gemeente Amsterdam Stadsdeel Nieuw-West

05 februari 2011

---

uitnodiging Hotspot conferentie

4 februari 2011

Hoe wordt stadsdeel Nieuw-West een hotspot waar mensen graag willen wonen en werken? Dat is de hoofdvraag waar we antwoord op proberen te krijgen tijdens de conferentie op donderdag 10 februari 2011. Stadsdeel Nieuw-West en studenten van de Hogeschool van Amsterdam nodigen u van harte uit om ideeën uit te wisselen.

Tijdens de conferentie gaan we op zoek naar hoe stadsdeel Nieuw-West met behulp van formele en informele krachten van organisaties, haar eigen kracht én de participatie van de burgers kan bevorderen.

Workshops

In één van de zeven workshops kunt u samen met bewoners, professionals, ervaringdeskundigen en vrijwilligers concrete samenwerkingsplannen bedenken. Die samenwerkingsplannen worden over drie maanden geëvalueerd. Uitgangspunten voor de discussies zijn de Wet maatschappelijke ondersteuning (WMO) en Welzijn Nieuwe Stijl.

Programma

U ben van harte welkom vanaf 12.30 uur. Wethouder Welzijn en Zorg, Jesse Bos, opent om 13.00 uur de conferentie die plaatsvindt op het Nova College Amsterdam aan de Burgemeester Hogguerstraat 2. De conferentie duurt tot 17.00 uur en wordt afgesloten met een borrel.

Kom ook!

Bent u geïnteresseerd en wilt u deze conferentie bijwonen? Meldt u aan bij Rosita Kalidien van stadsdeel Nieuw-West, e-mail: R.kalidien@nieuwwest.amsterdam.nl, telefoonnummer: 020 523 8133.
---