Politie Utrecht

Persberichten Eemland zuid, 09.00 uur

Utrecht, 10-02-2011

Vernieling pinautomaat

AMERSFOORT- Op donderdagochtend werd een pinautomaat vernield. Er werd geen geld gestolen.

Omstreeks 03.15 uur kreeg de politie de melding dat een pinautomaat zou worden vernield aan Het Masker. Agenten kwamen ter plaatse en zagen dat de uitgiftegleuf was vernield. De vernieling was minimaal en er was geen geld gestolen. De politie verzoekt getuigen te bellen met 0900-8844, district Eemland zuid.

Verdachte mannen

AMERSFOORT- Op woensdagmiddag werden een man aangehouden nadat hij vermoedelijk bezig was met het dealen van verdovende middelen. Omstreeks 13.45 uur zagen agenten drie personen staan op de Bachweg. De mannen hielden zich verdacht op en agenten gingen er op af. De twee mannen verklaarden drugs te willen kopen van een 19-jarige man uit Amersfoort. De man werd gefouilleerd maar er werd geen drugs aangetroffen. Wel kwam een behoorlijk geldbedrag tevoorschijn. De man is voor onderzoek meegenomen naar het bureau.

Overval op bedrijf

AMERSFOORT- Op dinsdagavond werd een horecagelegenheid overvallen. Omstreeks 22.10 uur kwam een onbekende man de gelegenheid binnen aan het Euterpeplein bedreigde het personeel met een mes en vroeg om geld. De overvaller, 1.80m, tussen de 25 en 35 jaar, donkere broek, lichtblauwe trui met zwarte vierkantjes en driehoekjes en een blauwe sjaal, kreeg een onbekend geldbedrag en rende vervolgens weg. De politie heeft de zaak in onderzoek en verzoekt getuigen te bellen met 0900-8844, district Eemland zuid.