Zalando kiest wederom voor arvato

10/02/2011 07:30

Arvato Services Nederland BV

Zalando heeft business process outsourcing partner arvato gekozen voor haar customer care en credit management activiteiten.

Zalando, opgericht in oktober 2008, is een snel groeiende online retailer met een focus op schoenen, mode en accessoires. Het Duitse bedrijf heeft september vorig jaar haar intrede gemaakt op de Nederlandse markt en was daarmee op zoek naar een nieuwe partner in Nederland om haar credit management en customer care diensten aan uit te besteden. "Onze service strategie werpt haar vruchten af: geïntegreerde oplossingen voor

e-commerce kampioenen blijven ons een sterke groei brengen," verteld Markus Trost, CEO arvato Benelux.

Onder leiding van Robin Vieveen, Manager Credit Management Solutions, is arvato recentelijk gestart met credit management activiteiten voor Zalando in Nederland. "We zijn zeer trots om onze E-Commerce cliëntenportfolio verder te kunnen uitbreiden met een ambitieuze en energieke opdrachtgever als Zalando," aldus Robin Vieveen.

"We streven naar een stabiele partner die ons de kans geeft om te groeien in Nederland. arvato is de partner die ons deze mogelijkheden biedt om uit te breiden", zegt Bas van Dam, Management Team Zalando Nederland.

Als gevolg van de klantgerichte aanpak van arvato zijn Zalando en arvato in Nederland nu overeengekomen een verdere samenwerking te starten op het gebied van customer service in Nederland. Het customer care centrum in Venlo zal verantwoordelijk zijn voor de 1e lijns klantenservice voor de webshop in termen van inbound calls en e-mail processing.

"arvato is zeer verheugd met de dienstverlening aan Zalando. De virtualisering van de economie, met toenemend gebruik in Nederland, vergroten we met deze opdracht en ons marktaandeel in Nederland," vertelt Leon van Adrichem, BU Director Customer Services. "Naast de reguliere ondersteuning zullen we ook met de social media oplossingen aan de slag gaan."

Over arvato

Outsourcing partner arvato is een toonaangevende dienstverlener van effectieve totaaloplossingen op het gebied van Customer Services, Credit Management Services, Marketing & Data Services en International Supply Chain Management voor markten in Europa en buiten Europa.

arvato beschikt over een uitmuntend netwerk van meer dan 37.000 medewerkers werkzaam in 35 landen wereldwijd. In Nederland heeft arvato vestigingen in Abcoude, Amstelveen, Venlo en Venray.

arvato is onderdeel van arvato AG, de media service provider van Bertelsmann AG, één van de grootste internationale media concerns. Andere bekende Bertelsmann ondernemingen in Nederland zijn RTL Nederland en G+J Uitgeverij.

Meer informatie kan gevonden worden op de website: www.arvato.nl

Over Zalando

Zalando.nl is de servicegeoriënteerde online shop met een breed scala aan internationale merken. Met het innovatieve productassortiment aan schoenen en verschillende stijlen en labels is er de juiste schoen voor elke smaak.

Daarnaast vindt Zalando het heel belangrijk om naast de gratis verzending en retourzending van de schoenen, accessoires en tassen ook speciale persoonlijke aandacht te geven aan haar klanten evenals het bieden van een uitstekende en bekwame klantenservice.

Meer informatie kan gevonden worden op de website: www.zalando.nl





http://www.arvato.nl