Anoniem een valentijnstweet versturen op valentijnsdag


Transavia.com lanceert valentijnstweet.nl

Schiphol, 20110210 -- 14 februari, de dag van liefde en romantiek. Op deze dag worden er duizenden anonieme valentijnskaarten, bloemen en cadeaus bezorgd. Transavia.com heeft deze gedachte gekoppeld aan Social Media. Twitteraars krijgen een unieke kans om anoniem een valentijnstweet te tweeten naar hun geliefde, broer, zus, vriend(in) of collega.

Tot 14 februari aanstaande is het mogelijk een twitterbericht klaar te zetten op de website http://www.valentijnstweet.nl
Ook niet-twitteraars kunnen een twitterbericht voor iemand maken. Alle berichten worden via een speciaal twitteraccount op 14 februari verstuurd.

De actie is bedacht door transavia.com, die op deze manier extra aandacht wil geven aan de speciale Valentijnsaanbiedingen. Door op Social Media actief te zijn wil transavia.com het dialoog met haar klanten aangaan, de bekendheid versterken en bezoekers naar de website transavia.com trekken.



http://www.valentijnstweet.nl. Ook niet twitteraars kunnen een twitterbericht voor iemand maken. Hierdoor is het dus ook mogelijk je fanatiek twitterende geliefde een berichtje te sturen wanneer je niet op Twitter zit. Alle berichten worden via een speciaal twitteraccount op 14 februari verstuurd. Hierbij blijft de afzender uiteraard anoniem. Versturen werkt hetzelfde als op Twitter. Door in de valentijnstweet gebruik te maken van @mentions komt het bericht aan bij de juiste persoon.

De actie is bedacht door transavia.com, die op deze manier extra aandacht wil geven aan de speciale Valentijnsaanbiedingen. Tot 15 februari biedt transavia.com vele romantische bestemmingen voor gunstige retourtarieven.