Internetbureau Cream aan de slag voor Sluban


Nieuwerkerk a/d IJssel, 20110210 -- Internetbureau Cream gaat Sluban ondersteunen bij het verwezenlijken van haar online ambities. Na een uitgebreid selectietraject, waaraan vier internetbureaus deelnamen, is uiteindelijk gekozen voor Cream. De eerste opdracht betreft het ontwikkelen van het concept voor de pan-europese Sluban-website. Met deze nieuwe website is Sluban klaar voor een internationale expansie.

Sluban is een alternatief merk bouwsteentjes dat past op de bekende Legoblokjes. Sluban ontwikkelt zelf nieuwe series en unieke sets. Zo is de landmachtserie immens populair bij jongens en is er een uitgebreide serie voor meisjes beschikbaar. De consument krijgt op deze manier veel meer keuzemogelijkheden, waarbij Sluban bovendien een stuk goedkoper uitvalt.

Over Cream
Cream is een full-service internetbureau, er worden websites en e-commerce applicaties ontwikkelt, daarnaast verzorgt Cream online marketingactiviteiten. De opdrachtgevers zien Cream als partner voor het realiseren van de Internet doelstellingen.

Over Sluban
Sluban is een alternatief merk bouwsteentjes dat past op de bekende Lego blokjes. Sluban is al sinds 2004 op de markt en in 2008 is er een start gemaakt met een expansie strategie richting het buitenland. Door een uitspraak van het Europese Hof heeft Lego geen alleenrecht meer op de kunststof bouwsteentjes. Dit betekent voor Sluban dat de weg vrij ligt om de Europese markt op te gaan.





Ingezonden persbericht