Showtime voor bijzondere stadsappartementen in Berlijn

08/02/2011 13:02

PR Newswire

AMSTERDAM, February 8, 2011 /PRNewswire/ -- "Arm, maar sexy", zo luidt de persoonlijke slogan van burgemeester Klaus Wowereit voor Berlijn. Want Berlijn is een stad rijk aan geschiedenis en contrasten: invloeden van Oost en West, oud en nieuw, arm en rijk. Maar Berlijn is ook hip en vol mogelijkheden. Ontwerpers, kunstenaars en acteurs lopen de stad plat.

Grote internationale evenementen in het voorjaar, waaronder de Berlinale, trekken jaarlijks duizenden bezoekers naar de metropool. Hotelkamers en bedden zijn schaars. Een welkom alternatief zijn de 360 moderne stadsappartementen, woningen en vakantiehuizen van Casamundo, van waaruit de spannende gebeurtenissen binnen handbereik liggen. Terwijl de gemiddelde hotelprijs in Berlijn op 86 euro per nacht ligt, zijn op het vakantiehuisportaal stadsappartementen in centraal Berlijn (Mitte) te boeken vanaf 100 euro per week voor twee personen.

Het grootste filmfestival van Duitsland, de Berlinale, zal dit jaar van 10 tot 20 februari voor de 61e keer plaatsvinden. De vele deelnemende bioscopen liggen over de stad verspreid, en er is dus vraag naar een centraal onderkomen. Een zonnig appartement in centraal Berlijn biedt bijvoorbeeld een adembenemend uitzicht over de hoofdstad. De bekende bezienswaardigheden zijn gemakkelijk te voet bereikbaar, en met een metrostation voor de deur kunnen bezoekers zich snel en gemakkelijk naar andere delen van de stad verplaatsen (tot vijf personen, 380 euro voor drie dagen van 15 tot 18 februari, 2011; objectnummer: 205153).

Van 9 tot en met 13 maart vindt de grootste wereldwijde toeristenbeurs (ITB) plaats, dit jaar met als motto "Absoluut inspirerend", en met Polen als partnerland. Ongeveer 180.000 bezoekers uit de handels- en particuliere sector uit 187 landen zullen de beurshallen van Berlijn vullen. In de directe omgeving van de boulevard 'Unter den Linden' kunnen gasten in een modern appartement in het hart van de drukke hoofdstad verblijven. De beurs is snel met de metroverbinding in de onmiddellijke nabijheid van de appartementen te bereiken (tot vier personen, 385 euro voor drie dagen van 10 tot en met 13 maart, 2011; objectnummer: 187189).

Voor meer informatie: http://www.casamundo.nl

Gratis klantenservice: 0800-020-10-46