Online reserveringsoplossing een must voor succesvolle adventureparken


Active Constructions breidt serviceportfolio uit met reserveringssoftware

Werkhoven, 20110210 -- Active Constructions (ACS) voegt software implementaties van reserveringssoftware aan haar pakket van diensten. Het bedrijf, een van de grootste Europese leveranciers en ontwerpers van ECO klimbossen en high ropes courses in Europa, beantwoord hiermee aan de vraag van klanten voor geïntegreerde klanten management voor commerciële hoogteparcoursen.

"Veel nieuwe, maar ook bestaande ondernemers in de outdoor sector hebben veel moeite om hoge volumes bezoekers en online boekingen in het hoogseizoen af te handelen", verteld Kees-Jan Verwaal, directeur van ACS. "Naast het feit dat ze niet in staat zijn om hun omzet te optimaliseren, resulteerd het ontbreken van een soepele online reservering en klantafhandeling vervolgens in een overbelaste administratieve organisatie".

"We hebben de nieuwste online reserveringssoftware met geïntegreerde klantmanagement in de praktijk getest," vervolgd Verwaal. "Hierbij hebben we ook een evaluatie gehouden bij de ondernemers die al wel een online oplossing in gebruik hebben. Er is daarnaast ook special gelet op de mogelijkheden die de software biedt op het de gebieden P&O, dagelijkse verslaglegging en de administratieve processen rondom veiligheidsmanagement."

"De keuze voor een online ticket-systeem biedt diverse voordelen," verteld Verwaal. "Los van het feit dat online reservering erg populair bij klanten - is het een dienst die gewoon verwacht wordt. Het houdt in dat exploitanten van outdoor adventure parken nu parallelle verkoop van kaarten aan hun klanten kunnen bieden via de kassa gedurende de dag, maar ook geavanceerde verkoop via de telefoon, email en andere online channels zoals de website of reserverings-portals. Daarnaast zorgt online verkoop voor geoptimaliseerde administratieve processen, lagere kosten en verbeterde financiële geldstromen.

"Onze keuze om softwareimplementaties te integreren in onze services is slechts een logische stap in onze strategie om een full-service bij klanten aan te bieden," verteld Verwaal verder. "Wij adviseren onze klanten al jaren op het gebied van strategie, ICT en P&O, en komen nu in de positie om daadwerkelijk onderscheidend te kunnen zijn. Ons doel hierbij is om onze klanten succesvol te laten zijn en te laten excelleren in klanttevredenheid en herbezoek."

Over Active Constructions
Active Constructions ontwerpt en bouwt Active Forest ECO klimbossen, Active Challenge klimparken, Adventure torens, klimparcoursen, speelbossen en avonturenparken. Het is  een vooraanstaand producent van uitdagende outdoorconcepten in Europa doordat het bedrijf  voorop loopt in innovatie, kwaliteit, veiligheid en maximale duurzaamheid.

Active Constructions