Gemeente Brummen


Forum Ruimte/Samenleving op 10 februari

(Oorspronkelijke publicatie datum: 30-01-2011)

In de maand februari vindt er één gecombineerde forumbijeenkomst plaats. Het gaat om het forum Ruimte/Samenleving. Dit forum wordt gehouden op donderdag 10 februari aanstaande. Ook ditmaal bent u weer van harte welkom om de bijeenkomst bij te wonen en in te spreken of mee te praten. Het forum Ruimte/Samenleving begint om 20.00 uur. Na de vragenronde, de ter kennisname stukken en de ingekomen post staat het onderwerp Praktijkonderzoek woningbouwproject Elzenbos op de agenda. Het betreft een onderzoek van de rekenkamercommissie naar de dit belangrijke woningbouwproject in Brummen.

Na de pauze, die duurt van 21.00 tot 21.15 uur, komen vier inhoudelijke onderwerpen aan bod. Zo buigt de raad zich over het voorstel om grond te onttrekken aan het complex Oordweg en wordt de notitie besproken over de manier waarop de gemeente Brummen omgaat met de veranderingen in de Algemene wet bijzondere ziekte-kosten (Awbz). Ook de Beheersverordening begraafplaatsen 2011 en de grondexploitatie van industrieterrein Hazenberg komen aan bod. Rond 22.15 uur wordt de forumbijeenkomst afgerond.

De agendas met de achterliggende stukken van beide fora kunt u vanaf 4 februari 2011 hier downloaden. Ook kunt u vanaf dan een gratis exemplaar afhalen bij de centrale informatiebalie in het gemeentehuis.

Over de fora
Elk jaar houdt de gemeenteraad van Brummen een groot aantal forumbijeenkomsten op het gebied van onder meer ruimte, samenleving en bestuur. Met deze fora willen de raadsleden informatie vergaren, waarmee de politieke fracties hun standpunten kunnen vormen voor de raadsvergadering. Iedereen is dan ook van harte welkom om deze fora bij te wonen en mee te praten over de onderwerpen of voorstellen die op de agenda staan. Tijdens de vragenronde kunnen raadsleden, burgers en vertegenwoordigers van bedrijven en organisaties ook andere onderwerpen aan de orde stellen en hun mening laten horen.