Ingezonden persbericht


** PERSBERICHT **

Valid Microsoft BPOS Partner

Eindhoven, 10 februari 2011 - ICT dienstverlener Valid is BPOS (Business Productivity Online Standard Suite) partner van Microsoft. Het BPOS partnership is een logische aanvulling op het bestaande Microsoft Gold partnership. Valid geeft met dit partnership verdere invulling aan haar cloud strategie.

BPOS is een reeks oplossingen voor berichtenverkeer en samenwerking die wordt gehost door Microsoft. Het bestaat uit Exchange Online, SharePoint Online, Office Live Meeting en Office Communications Online. BPOS wordt door Microsoft gehost en onderhouden in haar eigen datacenters en wordt als online dienst aangeboden. Klanten kunnen deze oplossingen afnemen middels een duidelijke en inzichtelijke abonnementsvorm.

Valid is al één van de eerste Nederlandse Microsoft Azure implementatie partners. Het BPOS partnership betekent een uitbreiding van het dienstenportfolio van Valid binnen de gekozen Cloud strategie. In de aankomende periode zal dit versterkt gaan worden met de nog te lanceren Microsoft Office365.

Het Microsoft partnership geeft Valid rechtstreeks toegang tot de excellente Microsoft Product Support Services, een wereldwijd team van Microsoft experts. Hierdoor kan Valid haar klanten nog beter van dienst zijn met cloud oplossingen als aanvulling op on-premise services.

Over Valid
Valid is een onafhankelijke ICT dienstverlener. Valid laat haar klanten voorop lopen door Informatie & Communicatie Technologie succesvol in te zetten. Zo geeft zij inhoud aan haar motto 'Stay Ahead'.

Voor dynamische ICT Infrastructuren, onderscheidend vermogen door Tailor-made Software en zicht op de feiten door Business Intelligence oplossingen is Valid de partner bij uitstek. Klanten van Valid kunnen rekenen op pragmatische adviezen, die aantoonbaar in business benefits resulteren. Adviezen die Valid snel en adequaat implementeert. Waarna ze ook de zorg over het beheer uit handen kan nemen.

Valid heeft ruim 250 ervaren medewerkers in dienst, die opereren vanuit kantoren in Eindhoven, Maastricht en Utrecht. Medewerkers die zelf ook voorop willen blijven lopen krijgen bij Valid alle gelegenheid om zich verder te ontwikkelen. Dat vergroot hun betrokkenheid bij Valid en haar klanten. Tevreden klanten én tevreden medewerkers. Daar draait het om bij Valid.

Meer informatie over Valid vindt u op http://www.valid.nl.

Over Microsoft
Microsoft (NASDAQ: MSFT) is opgericht in 1975 en stelt met zijn software, diensten en technologische oplossingen mensen en organisaties overal ter wereld in staat hun ambities te verwezenlijken.

Meer informatie over Microsoft vindt u op http://www.microsoft.nl/