Ingezonden persbericht


Samenwerking Intrakoop en VION Food Group biedt zorginstellingen kostenbesparing op kwaliteitsvleesproducten

convenience vleesproducten afgestemd op de specifieke wensen van de klant

WAARDENBURG 10 februari 2011- Intrakoop, de organisatie voor kostenbesparing in de zorg, werkt sinds 1 januari samen met VION Food Group. De samenwerking is erop gericht om kosten in de zorg te besparen en tegelijkertijd kwaliteit en efficiency te verbeteren.

Onder de merknamen Q-linaire en Salomon FoodWorld levert VION Food Group een assortiment convenience vleesproducten met uitgebreide mogelijkheden. Van traditionele producten als schnitzels, tot trendy mini wraps en ook vegetarische producten. Alles is afgestemd op de specifieke behoeften van de foodservicemarkt en geschikt voor snelle en eenvoudige bereiding.

Frank Kaptein, directeur Intrakoop: "Eten is een belangrijke component voor klanttevredenheid. Met de vleeskwaliteit, het uitgebreide assortiment en het bereidingsgemak dat VION Food Group met passie voor het vak levert, zullen zorginstellingen hun gasten of patiënten elke dag verrassen. Dit, terwijl het budget onder controle blijft."

Henk Lefers, General Manager Foodservice bij VION Food Group: "Met Intrakoop als partner leveren we niet alleen een smaakvol stukje vlees, maar ook een positieve bijdrage aan het voedingsbudget van zorginstellingen." ###
Over Intrakoop
Intrakoop is de organisatie voor kostenbesparing in de zorg. De inkoopcoöperatie helpt 500 zorgorganisaties op circa 5.200 locaties efficiënter te werken. De Intrakoop-adviseurs zijn experts op inkoop in de zorg. De adviseurs zijn gespecialiseerd in energie, voeding, medische artikelen en facilitaire diensten. Intrakoop is opgericht in 1959. De organisatie werkt zorgbreed en telt circa 40 medewerkers.




Ingezonden persbericht