Ingezonden persbericht


Utrecht, 10 februari 2011

Meiden in de moestuin
Zelf fruit en groente kweken zonder al te vieze handen

Meiden in de moestuin - Alex Mitchell
Paperback, 144 pagina's
ISBN 978 90 215 4862 3
Prijs: ¤ 14,95

Verschijningsdatum: 14-02-2011

Stel, je hebt een superdruk bestaan, maar je wilt je tuin ook niet laten versloffen. Wat te doen? Columniste Alex Mitchell weet raad. Met haar Meiden in de moestuin creëer je in een handomdraai je eigen groene paradijsje. Met zelfgekweekte bramen, waarmee je heerlijke frisse ontbijtsmoothies maakt. En je handen... die blijven zijdezacht, dankzij Mitchells crèmetips. Zo is tuinieren wél leuk!

In zestig minuten kun je twee soaps kijken, de krant lezen, die memo's nog eens doornemen of... je eigen kruidentuin aanleggen! Mitchell bewijst het. Om je eigen groente en fruit te telen, hoef je echt niet het hele weekend in de aarde te wroeten. Je hoeft er niet eens een complete tuin voor te hebben. Een vensterbankje voldoet. Bijvoorbeeld om zongedroogde tomaatjes te kweken voor zo'n verrukkelijke Griekse zomersalade. Of limoenen voor een coole mojito. De recepten doet Mitchell er meteen voor je bij. Dat is lekker. Ook zonder groene vingers of zeeën van tijd (en tuin) tóch snel resultaat!

Meiden in de moestuin staat boordevol tips en trucs voor succesvol tuinieren, lekkere recepten en leuke weekendprojecten. Ook zonder enige voorkennis maak jij van je tuin een kleine oase. Zonder al te vieze handen.