Gemeente Achtkarspelen

GEMEENTE ACHTKARSPELEN
OPENBARE BESLUITENLIJST VERGADERING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DD. 9 februari 2011

Punt nr.

1.

Omschrijving
Adviesnota RPB inzake webwinkel en showroom Lauwersweg Surhuisterveen.

Beslissing
Het college is van mening dat de groothandel en webshop op grond van het bestemmingsplan zijn toegestaan op het perceel Lauwersweg 7 te Surhuisterveen. Het college heeft kennis genomen van het bedrijfsplan 2011. Het college beantwoordt de brief van de heer Van Asperen over de gang van zaken rond de plaatsing van een IBA. Het college heeft besloten het voorontwerpbestemmingsplan `Partiële herziening bestemmingsplan bedrijventerrein Quakkenburg Nijewei 95' inspraakrijp te verklaren en het plan informerend voor te leggen aan de raad. Het college heeft besloten het voorontwerpbestemmingsplan Partiële herziening bestemmingsplan Harkema bedrijventerrein Quakkenburg Betonwei 37 inspraakrijp te verklaren en het plan informerend voor te leggen aan de gemeenteraad. Het college is bereid om via een wijzigingsprocedure medewerking te verlenen aan de verbouw van een veestal op het perceel Langewyk 11 te Boelenslaan tot woonruimte.


2. 3.

Adviesnota BVM inzake bedrijfsplan 2011. Adviesnota ROR inzake brief van de heer Van Asperen, Reahel 11, Augustinusga, d.d. 7 januari 2011. Adviesnota RPB inzake inspraakrijpverklaring `Partiële herziening bestemmingsplan Harkema bedrijventerrein Quakkenburg Nijewei 95'.

4.

5.

Adviesnota RPB inzake inspraakrijpverklaring voorontwerp Partiële herziening bestemmingsplan Harkema bedrijventerrein Quakkenburg Betonwei 37.

6.

Adviesnota RPB inzake verzoek P. Nederpelt te Boelenslaan (aanvraag bouwvergunning) om een voormalige veestal op het perceel Langewyk 11 te mogen verbouwen tot woonruimte.

Telefonische informatie over de bovengenoemde besluiten is verkrijgbaar bij de hieronder vermelde leden van het college van burgemeester en wethouders via telefoonnummer 0511-548267/548145). Telefonische informatie wordt gegeven door: Burgemeester T.J. van der Zwan Wethouder K.H. Antuma Wethouder J. Lammers Wethouder M. van der Veen over besluit puntnummer: 2 4, 5 en 6 1 en 3