Ingezonden persbericht


Fun, beweging en creativiteit op vernieuwde mcjuniorclub.nl

McDonald's vernieuwt website voor jonge gasten

Amsterdam, 10 februari 2011 - Vandaag lanceert McDonald's de compleet vernieuwde website mcjuniorclub.nl. Met de vernieuwde site, die gevuld is met interactieve spelletjes, wil McDonald's als familierestaurant haar jonge gasten 'fun' bieden. Daarnaast heeft de site als doel creativiteit en beweging op een leuke manier te stimuleren. De vernieuwde site sluit daarmee aan bij de McDonald's strategie Good Food Fast waarin kwaliteit op alle fronten centraal staat.

Bijzonder aan de website is dat deze entertainment biedt aan kinderen en tegelijkertijd spelenderwijs spel, sport en creativiteit stimuleert. Op de website kunnen kinderen creatief bezig zijn, spelen en ontdekken op een interactieve manier. De website is opgebouwd als een klein dorp met daarin verschillende elementen zoals een bioscoop met filmpjes, een speeltuin met online games en een sportveld met beweegtips. De website is in samenwerking met Nickelodeon ontwikkeld.

Tekenen op je Wii

Om creativiteit onder kinderen extra onder de aandacht te brengen, verloot McDonald's een aantal Nintento Wii pakketten met daarbij de allernieuwste uDraw GameTablet en twee uDraw games. Hiermee kunnen gemakkelijk tekeningen gemaakt worden op de Nintendo Wii. Kinderen die op mcjuniorclub.nl een rebus oplossen, maken kans op één van deze speciale Wii pakketten. Het uDraw GameTablet is in Nederland pas vanaf maart verkrijgbaar. McDonald's mag met de lancering van de vernieuwde website het tekentablet nu al exclusief weggeven. Deze actie loopt tot en met 2 maart.

Over McDonald's
In Nederland heeft McDonald's 225 restaurants, die wekelijks door ruim 3 miljoen gasten worden bezocht. Meer dan 15.500 medewerkers vormen de kern van de organisatie. Het streven naar kwaliteit in alle facetten van de bedrijfsvoering staat centraal. Dit heeft McDonald's vertaald in de visie Good Food Fast. McDonald's wil iedere gast op elk gewenst moment de beste kwaliteit en een gevarieerde keuze bieden.


---