Ingezonden persbericht


Persbericht

MKB Nederland nog makkelijker te vinden via 'naamnummers' door samenwerking De Telefoongids en Allfree

Amsterdam, 10 februari 2011- De Telefoongids BV is trots vandaag de samenwerking met Allfree BV aan te mogen kondigen. Met deze samenwerking heeft MKB Nederland de mogelijkheid om nog makkelijker gevonden te worden door middel van naamnummers. Meer dan 45 beroepsrubrieken krijgen nu de mogelijkheid om via naamnummers te communiceren.

Naamnummers zijn telefoonnummers waarin namen verwerkt kunnen worden, zoals bijvoorbeeld 0900-klussen. Sinds 2000 is Allfree (www.alfree.nl) het bedrijf dat deze dienst aanbiedt voor zowel landelijke als lokale klanten. Behalve een verbeterde vindbaarheid, versterkt het de naamsbekendheid door de samenhang tussen bedrijfsnaam, website en telefoonnummer.

De Telefoongids BV kan door deze samenwerking haar productportfolio uitbreiden en naamnummers aanbieden aan MKB Nederland. Het naambellen resulteert in een grotere klanttevredenheid en zal meer leads genereren. Daarmee sluit het goed aan bij de doelstelling van De Telefoongids BV om meer leads voor haar klanten te genereren en een meer dienstverlenende rol te vervullen.

Doordat beide partijen de communicatie-inspanningen van de MKB-er meten, kan deze rekenen op een verbeterde ROI. Daarnaast wordt door de samenwerking de vindbaarheid van MKB-ers binnen de diverse zoekmachines verhoogd.

"Met Allfree hebben we aangetoond dat we met 15 beroepsrubrieken heel succesvol zijn. In de nieuwe samenwerking met De Telefoongids gaan we die rubrieken uitbreiden naar 45." Aldus Kars Potze, ondernemer bij Allfree "We verwachten veel van de samenwerking en dat De Telefoongids bereid is om haar mediakanalen in te zetten draagt zeker bij aan het succes."

"De Telefoongids juicht deze aanvulling op het product portfolio enorm toe. Hiermee verwachten we dan ook meer leads te genereren voor onze MKB klanten met het aanbod van dit unieke product." Zegt Fons Cornelissen, Business Developer bij De Telefoongids BV.

Over Allfee BV
Allfree (www.allfree.nl) is in 2000 gestart met de realisatie en verhuur van servicenummers en naamnummers, met bijbehorende telefoonoplossingen. Allfree beheert en exploiteert vele naamnummers op het gebied van branche -en beroepsbenamingen, bijvoorbeeld 0900-Advocaat of 0800-Loodgieter. Nu, 10 jaar later heeft Allfree voor ruim 1500 klanten veel oplossingen gerealiseerd, van een enkel servicenummer tot geïntegreerde online marketing campagnes met naamnummers, eigen websites voor verschillende doelgroepen en traditionele media. Allfree specialiseert zich in het inzichtelijk maken van het resultaat van de diverse media uitingen voor haar klanten, en het optimaliseren hiervan tot het gewenste niveau van leads in verhouding met de investering wordt bereikt. Allfree doet dit door het plaatsen van unieke meetbare servicenummers in advertenties en media-uitingen en het volgen van de herkomst van bezoekers en hun gedrag op de eigen websites. Allfree richt zich op het MKB en onderscheidt zich door het bieden van exclusiviteit per netnummer of grotere regio.

Over De Telefoongids BV
De Telefoongids BV is een leidend online mediabedrijf dat groei realiseert voor zijn klanten door met praktische producten mensen en bedrijven met elkaar te verbinden. Het brengt bedrijven in contact met nieuwe klanten via internet, print en mobiel en biedt gebruikers direct relevante informatie over bedrijven, producten en mensen. De Telefoongids BV biedt verschillende diensten zoals een internetsite (www.detelefoongids.nl), regionale en lokale gidsen (Telefoongids & Gouden Gids en Lokaal Totaal) en mobiele diensten voor alle mobiele platformen.

De Telefoongids BV is onderdeel van De Telefoongids Holding BV. Deze Nederlandse groep biedt eveneens affiliate marketing (Scoot Media), outdoor reclame (Suurland Outdoor) en online marketing (Clearsense) aan. Daarnaast heeft De Telefoongids Holding BV een 50% belang in Werkspot B.V., de marktplaats voor klussen. De Telefoongids Holding BV gaat regelmatig strategische allianties aan met innovatieve partners zoals Tupalo, Marktplaats en Skype.

Voor meer informatie: http://over.detelefoongids.nl/onsbedrijf.html